Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Katso koko valikoima naisten ja miesten alusvaatteita

Uutuudet naisille
Uutuudet miehille

Alusvaatteet naisille ja miehille

Seksikkäät alusvaatteet

Sellaisiin alusvaatteisiin pukeutuminen, jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten on monta positiivista vaikutusta. Tunne itse niihin pukeutumisesta, tai tieto siitä mitä sinulla on vaatteiden alle piilotettuna saa sinut tuntemaan olevasi hyvin tuhma ja seksikäs. Ehkä kumppanisi on tästä tietoinen jo etukäteen tai ehkä haluat sen olevan yllätys, jonka paljastat hänelle myöhemmin.

Sen lisäksi että kuumat alusvaatteet voivat tuntua äärimmäisen kiihottavilta, voivat ne myös aloittaa esileikin pitkään ennen kuin se johtaa seksiin. Ja vaikka se ei seksiin johtaisikaan, tunnet olevasi melkoinen hottis ja samalla paljastuu seksuaalisuutesi. Herkulliset alusvaatteet voivat myös olla hieno lahja kumppanillesi. Yllätä hänet tai käytä niitä ilmaisemaan tietty rooli, jonka toivoisit teidän kokeilevan makuuhuoneen puolella. Erilaiset alusvaatteet voivat myös korostaa sitä, että seksileikin ei tarvitse olla sama kuin viimekertainen.

Kuvittele päivällinen ravintolassa, jossa kumppanisi liu’uttaa kätensä mekon alle ja havaitsee, että alushoususi ovat haaroista avoimet ja että sukkahousujen sijaan sinulla on ylläsi vain reisiin asti ylettyvät ylipolvensukat. Tai ehkä tulet kotiin kumppanisi luokse, avaat takkisi napit ja näytät kumppanillesi miten ajattelit viettää yhteinen iltanne.

Seksikkäät alusvaatteet naisille: G-stringit, stay-up ylipolvensukat, sukkanauhavyöt, catsuitit, haaroista avoimet alushousut, asut, lakkaa ja nahkaa tai jotain kolmatta?

Belugissa meillä on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joten voit kokeilla juuri niin montaa erilaista asua kuin huvittaa. Meillä on söpöjä, raakoja, tuhmia, hienoja ja nautinnollisia sekä hauskoja alusasuja ja lisäksi paljon sellaisia, jotka kannustavat kokeilemaan roolileikkejä ja haastamaan toisianne ja itseäsi.

Seksikkäiden alusvaatteiden viidakko on valtava ja Belugissa olemme jo pitkään etsineet sellaisia ​​toimittajia, jotka mielestämme sopivat suomalaisille markkinoille. Tämän pitkän etsinnän tuloksena valitsimme Dreamgirl©:in, Master of Desire:n ja Late X:n kolmeksi ensisijaiseksi toimittajaksemme. Dreamgirlin valitsimme siksi koska he tarjoavat huippulaatua aivan uskomattoman kohtuulliseen hintaan ja lisäksi heillä on erittäin suuri valikoima, josta jokaiselle löytyy jotakin. Heidän valikoimansa kattaa pikkuhousut, stay-up sukat, sukkanauhavyöt, catsuitit ja huiman määrän rooliasuja. Toinen syy Dreamgirlin valitsemiseen on heidän käyttämänsä mallit. Heiltä löytyy siis sekä 32-42 kokoisia että 44-52 kokoisia malleja, joten jos olet muodokas, voit kuitenkin nähdä kuvista miltä vaatteet näyttäisivät päälläsi. Tavoittelemamme päämäärä on juurikin se, että haluamme olla sellainen myymälä, joka kattaa kaikki tarpeet.

Master of Desire on puolestaan tanskalainen merkki, jossa laadulla on keskeinen asema. Master of Desire on erikoistunut stay-up ylipolvensukkiin, sukkahousuihin ja sukkanauhavöihin, mutta myös heidän verkkoasuissaan on runsaasti valinnanvaraa. Master of Desire ei käytä paljoakaan liikevaihdostaan markkinointiin, koska he ovat päättäneet sen sijaan panostaa vaatteiden laatuun. Mielestämme tämä on aivan erinomainen ideaja tämän lisäksi heidän kuvamateriaalinsa eroaa toisista merkeistä peittelemättömällä luonnollisuudellaan, mikä on todella jännittävää.

Late X on Belugin ensisijainen tuotemerkki lakka-, nahka- ja lateksivaatteissa. Heillä on suuri valikoima, vaatteet ovat herkullisia ja hinnoiteltu niin, että kaikki voivat olla mukana.

Tiedämme, että markkinoilla on paljon alusvaatteita, jotka ovat epäilyttävää laatua. Näissä on rahat suunnattu markkinointiin jälleenmyyjille ja kuluttajille, mutta ei itse vaatteisiin. Meillä on omakohtaista kokemusta muutamista näistä ja olemme pettyneet. Siksi olemme erittäin ylpeitä brändeistämme, joita voimme rehellisesti suositella kaikille!

Seksikkäät alusvaatteet miehille: Boxerit, g-stringit, yläosat, leggingsit ja paljon muuta

Miksi vain naisten täytyy "valmistautua" intiimiin iltaan? Belugissa uskomme, että myös miehen pitäisi tuntea olonsa erityiseksi ja siksi olemme päättäneet ostaa laajan valikoiman miesten alusvaatteita ja lisätarvikkeita. Ensisijainen brändi miesosastollamme on saksalainen Svenjoyment, joka on uskomattoman laadukas mutta kohtuuhintainen merkki. Svenjoymentillä on tuotteita hetero- sekä homomiehille. Svenjoymentin lisäksi olemme ostaneet lakka ja nahkatuotteita ZADOlta ja Late X -merkeiltä. Joten myös miehillä on paljon valittavaa.

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi herkullisilla ja seksikkäillä alusvaatteilla Belugista!

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi