Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9418&groupid=GROUP292
Asut
Hinta
Koko
Koko
Merkki

Kuumat ja seksikkäät asut

Belugissa meillä on Pohjoismaiden suurin valikoima kuumia ja seksikkäitä asuja. Monia vietteleviä babydolleja, morsiusasuja, catsuitteja, tonttutyttöasuja, seksikkäitä lentoemäntäasuja, seksikkäitä poliisiasuja, seksikkäitä koulupukuja, sairaanhoitaja-asuja, teddyjä, seksikkäitä treeniasuja, käsityöntekijä-asuja ja seksikkäitä piika-asuja. Kaikki koot XS-XXXL. Meiltä löytyy myös seksikäs asu sinulle.

Seksikkäitä asuja (melkein) kaikille

Lähes kaikilla ihmisillä on jonkinlainen fetissi, jonka he haluaisivat toteuttaa. Ja tässä seksikkäät rooliasut tulevat helposti kuvaan. Voit valita epätavallisen ja kuuman asun, joka on herättänyt huomiosi ja jonka haluat pukea yllesi tai ostaa sellaisen seksikkään asun, johon toivot kumppanisi pukeutuvan.

Asut ja kostyymit roolileikkeihin

Makeat ja seksikkäät puvut ja asut sopivat täydellisesti roolileikkeihin. Riippumatta siitä, minkä puvuista valitset, voitte leikkiä juuri se leikki, joka on kaikkein sopivin. Oppilas/opettaja. Matkustaja/lennonemäntä.Hotellivieras/palvelustyttö. Vain mielikuvitus asettaa rajat - ja sinä päätät kuinka kauan leikki kestää ja mihin se johtaa. Pitäkää ihmeessä hauskaa - voimme taata, että kaikki nämä asut tarjoavat ihanan intiimiä yhdessäoloa kumppanisi kanssa!