Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9418&groupid=GROUP293
Fetissi
Hinta
Koko
Koko
Merkki

Seksikkäät fetissit

Seksikkäät fetissivaatteet voivat olla aivan uskomattoman tuhmia! Ne ovat saatavilla kaikenlaisissa eri materiaaleissa, mutta ylivoimaisesti suurin osa on mustia. Belugista löydät seksikkäät fetissit kaikissa malleissa ja kooissa. XS-koosta aina XXXL-kokoon - meillä on varmasti jotain sinullekin.

Seksikkäät fetissit kaikille

Lähes kaikilla on yksi jos toinenkin fetissi. Belugin fetissivaatteiden kanssa sinulla ja kumppanillasi on mahdollisuus toteuttaa fantasiasi. Voit valita vaikka mitä ja jopa kaikkein tuhmimpien ja seksikkäimpien fetissivaatteiden väliltä.

Keskustele kumppanisi kanssa fetisseistäsi ja nauti paremmasta seksistä

Suosittelemme aina, että puhut kumppanillesi fetissistäsi. Ylivoimaisesti useimmissa tapauksissa kumppanisi mielessä se on mielenkiintoista ja jännittävää kokeilla jotain uutta, ja hän on innoissaan fetissisi toteuttamisesta. Ehkä myös kumppanillasi on fetissi, jota voitte kokeilla. Sen jälkeen kun olette yhdessä sopineet tietyn fetissin kokeilemisesta, jäljelle jää vain tarvittavien fetissitarvikkeiden valinta. Muistakaa, että voitte aina laajentaa kokoelmaanne, kun teistä tulee kokeneempia ja ymmärätte entistä paremmin toistenne toiveet ja tarpeet.

Toivotamme teille suurta iloa ja nautintoa Belugista!