Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
09.joulukuuta 2020

ARVOSTELU: SATISFYER PRO 3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Arvostelu: Satisfyer Pro 3 Paineaaltovibraattori

Ei ole salaisuus, että rakastan Satisfyer-tuotteita. Olen toistuvasti ihmetellyt, miksi Satisfyerin tuotteet ovat minun juttuni. Ja johtopäätös on: Ne eivät koskaan tuota minulle pettymystä! Ne ovat laadukkaita, miellyttäviä ja sitten ne vain toimivat minulle. Ymmärrän, miksi nämä ovat maailman myydyimpiä seksileluja – hyvä hinta, hyvä laatu ja stimuloivat täydellisesti.

Kerrotaan heti. Satisfyer Pro 3 Paineaaltovibraattori ei ole poikkeus. Se saa viisi isoa tähteä ja kerron miksi.

Naisena orgasmin saaminen on mukavaa vaihtelua jokapäiväiselle stressille. Se on yksi niistä hetkistä, joissa voin ajatella kosketusta, seksiä, fantasioita ja kaikkea muuta sellaista. Ajatukseni lähtevät laukalle ja voin antautua ihanille mielikuville.

 

Kutsuisin orgasmejani Satisfyer Pro 3: lla EEPPISIKSI.

Seksilelutestaaja Louise Hammerfeldt, 32 vuotta

 

Useimmat meistä tietävät, että orgasmit laukaisevat endorfiineja, jotka muun muassa tekevät meidät onnellisiksi ja rentoutuneiksi. Minulle orgasmi on täydellinen tapa rentoutua. En siis tahdo seksileluja, jotka eivät toimi kunnolla. Niiden on toimittava ja niiden on toimittava joka kerta! Muuten heitän ne pois kokoelmistani. Juuri tämä on Satisfyerin vahvuus. Ne toimivat joka kerta ja antavat ihania orgasmeja – riippumatta siitä, mitä Satisfyerin vibraattoria käytän milloinkin.

Mutta takaisin Satisfyer Pro 3:een ja miksi se on mielestäni upea tuote.

Pakkaus ja tuotesuunnittelu

Satisfyer Pro 3

Satisfyer Pro 3 toimitetaan laadukkaassa pakkauksessa. Valmistaja on muuttanut pakkaustaan merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Itse laatikosta on tullut vankempi ja laadukkaampi, eikä Satisfyer Pro 3 ole poikkeus. Voit käyttää laatikkoa Satisfyer pro 3:n säilytykseen, joten se pysyy pölyttömänä jne. – Kätevää!

Tuote sisältää magneettisen USB-kaapelin lataamiseen ja käyttöohjeen eri kielillä. Satisfyer Pro 3 on vedenpitävä, joten sitä voidaan käyttää sekä kylpyammeessa että suihkussa. Vibraattori tuntuu laadukkaalta, naiselliselta ja hienostuneelta.

Satisfyer Pro 3 on valmistettu silikonista, joten muista, että ainoastaan vesipohjainen liukuvoide on sopivaa. Liukuvoide saattaa auttaa antamaan vielä parempia orgasmeja.

Uusi Satisfyer Pro 3 on hieman ohuempi kuin vastaavat Satisfyer-tuotteet ja yksinkertaisuudessaan esteettinen, mielestäni se on mukavampi. Jotkut muut tuotteet näyttävät enemmän inhalaattorilta tai korvakuumemittarilta. Mutta Satisfyer Pro 3 on muotoilussaan omaa luokkaansa. Solakka ja naisellinen.

Ominaisuudet ja kokemus

Satisfyer Pro 3 on vibraattori, joka stimuloi niin paineaalloilla kuin värinällä. Siinä on kaksi moottoria ja voit käyttää niitä erikseen tai yhdessä. Kuvittele Satisfyer Pro 2:seen yhdistettynä klitoriksen kiihotin, joka yhtä-aikaa stimuloi klitorista myös värinällä. Paineaallot ja värinä yhdessä - MIELETÖNTÄ!

Satisfyer Pro 3

Aloita paineaalloilla ja saata itsesi tunnelmaan. Vapauta fantasiasi ja anna itsesi itsellesi. Kun tunnet saavasi orgasmin, käynnistä värinä ja aseta sopiva voimakkuus sekä rytmi. Saat kaksinkertaisen stimulaation. Kuvittele, miten mahtavalta se tuntuu. Paineaalloilla on 11 voimakkuutta ja tehovibraattorilla 10 tärinän voimakkuutta sekä rytmiä. Se tarjoaa 110 erilaista vaihtoehtoa. Olen jo löytänyt suosikkini, mutta vaihtelen voimakkuuksia ja rytmejä mielialan mukaan.

Sanoisin, että satisfyer pro 3:n teho on kohtalainen tai voimakas, riippuen säädöistä.

Satisfyer Pro 3 on kätevä käyttää. Siinä on kolme painiketta. Tärinän voimakkuuden säätö ja kaksi painiketta paineaaltojen ohjaamiseksi. Painikkeet ovat hyvin litteitä ja siksi tuote kannattaa testata ennen aloittamista – jotta tiedät, mitkä painikkeet ohjaavat mitäkin. Minun piti selvittää ne, ennen kuin aloin masturboimaan. Kun olet valmis, pidä kaksi painiketta pohjassa sammuttaaksesi satisfyer pro 3, se voi olla hieman hankalaa, kun olet täysin rentoutunut. 

 

 

Äänenvoimakkuus

Satisfyer pro 3: n melutaso ei todellakaan ole äänekäs, mutta kuten aina, se ei ole täysin hiljainen tuote. Sanoisin, että äänitaso on vibraattorien asteikon alapäässä - mutta ei hiljaisin.

>Satisfyer Pro 3 Paineaaltovibraattorin voi ostaa täältä <

Puhdistus

Satisfyer Pro 3 opladningHenkilökohtaisesti olen hyvin tarkka seksilelujeni puhdistamisen kanssa ja siksi käytän aina puhdistussuihketta. Belugin mukaan suihke puhdistaa 99,9 % kaikista bakteereista, joita tuotteessa voi olla. Puhdistan seksileluni ennen ja jälkeen käytön. Suihkutan ainetta vain vähän pinnalle, annan levätä muutaman minuutin ja pyyhin sen jälkeen puhtaalla liinalla. Mutta se on makuasia. Osa ystävistäni ei juuri koskaan puhdista seksilelujaan, mutta minusta on mukavaa tietää niiden olevan täysin puhtaita.

Arvostelu henkilöltä

Lopullinen arvio ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ 

⭐⭐⭐⭐★ 

⭐⭐⭐★★ 

⭐⭐★★★ 

⭐★★★★ 

★★★★★ 

 

Rakastan ehdottomasti Satisfyer Pro 3 -paineaaltovibraattoria ja annan sille viisi suurta tähteä. Olen miettinyt, mikä sana kuvastaisi orgasmejani. Kutsun niitä eeppisiksi!

Pakkaus on kaunis, tuote on tyylikäs ja naisellinen estetiikassaan, materiaali on miellyttävää ja orgasmit ovat eeppisiä. Miksi en pitäisi siitä?

>Satisfyer Pro 3 Paineaaltovibraattorin voi ostaa täältä <

 

 

louise hammerfeldt

 

 

 

 

 

 


Kirjoittanut:
Seksilelutestaaja Louise Hammerfeldt, 32 vuotta

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi