Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Bloggaajille

Belugi tekee yhteistyötä monen bloggaajan kanssa, jotka kirjoittavat seksistä, seksuaalisuudesta, seksileluista sekä rinnakkaiselosta. Esimerkiksi JoanB, Joan Ørting ja Miss Grey. Tavallisesti saavumme sellaiseen sopimukseen, jossa Belugi toimittaa ne tuotteet, joista bloggaajan tulee kirjoittaa. Aina kun kirjoitat Belugista tai Belugin tuotteesta, sinun on lisättävä kirjoitukseesi linkki www.belugi.fi sivulle tai itse tuotteeseen johtava linkki.

Se on helppoa!

Jos sinulla on blogi ja haluaisit kirjoittaa Belugista ja tuotteistamme, ole hyvä ja kirjoita meille tästä osoitteeseen support@belugi.fi ja anna ilmi seuraavat tiedot:

  • URL (linkki blogiisi tai sivuillesi)

  • Arvioitu vierailujen määrä kuukaudessa

  • Tuotteet, joista haluaisit kirjoittaa

Kun olet vastaanottanut kyseisen tuotteen tai tuotteet, huomioi, että sinun on julkaistava artikkeli maksimissaan kahden kuukauden kuluttua tuotteen tai tuotteiden vastaanottamisesta. Muussa tapauksessa sinulta laskutetaan vastaanottamiesi tuotteiden täysi hinta.

Emme valitettavasti voi sataprosenttisesti taata, että haluamme ryhtyä yhteisteistyökumppanuuteen kanssasi, mutta olemme hyvin avoimia bloggaajille koska uskomme, että he antavat Belugille ja tuotteillemme relevantin ja asianmukaisen kattavuuden.

Odotamme siis innolla kuulevamme sinusta.