Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Nopea toimitus

Belugi käyttää PostNordia tilausten toimitukseen kaikkiin Pohjoismaihin.

Jos teet tilauksesi ennen kello 21.00, pakkaamme ja lähetämme sen PostNordilla jo samana päivänä – tämä pätee arkipäivisin maanantaista perjantaihin. PostNord -kuljetuspalvelu kerää kaikki tilaukset Belugin osoitteesta klo. 20.00+ ja takaa, että yli 95% lähetyksistä saapuvat perille 2 - 5 arkipäivässä – 100% huomaamattomassa paketissa.

Valtaosa asiakkaistamme valitsevat toimitustavaksi heitä lähinnä olevan noutopisteen. Voit itse valita jos haluat tilata tilauksesi noudettavaksi sekä sinulle parhaiten sopivan noutopisteen ostosi yhteydessä. Saat noutoilmoituksen sähköpostiisi heti kun tilaus on saapunut perille.

Sen lisäksi, että www.belugi.dk/se/no/fi toimittaa lähetykset sinulle sopivaan noutopisteeseen, voit aina tilata tuotteesi myös kotiovelle asti vietynä. Kun valitset toimitusvaihtoehdoksi kotijakelun, sinulla on mahdollisuus antaa postimiehelle lupa jättää pakettisi etuovellesi mikäli et ole kotona. Tämä on kuitenkin mahdollista ainoastaan siinä tapauksessa, jos olet antanut siihen luvan oston yhteydessä (kirjoittamalla kommentin). Tällainen sopimus tarkoittaa kuitenkin sitä, että se toimitus on sinun vastuullasi ja www.belugi.dk/se/no/fi ei voi taata onnistunutta toimitusta.

Kaikki ennen kello 21.00 arkipäivisin tehdyt tilaukset paketoidaan ja noudetaan jo tilauspäivänä. Alta voit katsoa odotettavissa olevia toimitusaikoja eri maihin:

•    Tanska: Seuraavana arkipäivänä. Bornholm 2 päivää.
•    Ruotsi: 1 – 5 arkipäivää postinumerosta riippuen. 80% kaikista paketeista ovat perillä kahdessa arkipäivässä.
•    Norja: 2 – 6 arkipäivää postinumerosta riippuen. 80% kaikista paketeista ovar perillä kolmessa arkipäivässä.
•    Suomi: 2 – 5 arkipäivää postinumerosta riippuen.

Katso arvioidut toimitusajat ja -ehdot
www.postnord.dk   www.postnord.se
www.postnord.no   www.postnord.fi