Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Nopea toimitus

Belugi A/S käyttää PostNordia tilausten toimitukseen kaikkiin Pohjoismaihin.

Jos teet tilauksesi ennen kello 21.00, pakkaamme ja lähetämme sen PostNordilla jo samana päivänä – tämä pätee maanantaista perjantaihin. PostNord-kuljetuspalvelu kerää kaikki tilaukset Belugi A/S:n osoitteesta kl. 21.00+ ja takaa, että yli 95% lähetyksistä saapuvat perille 4-5 arkipäivässä - 100% huomaamattomassa pakkauksessa.

Valtaosa asiakkaistamme valitsevat toimitustavaksi heitä lähinnä olevan noutopisteen. Voit itse valita jos haluat tilata tilauksesi noudettavaksi sekä sinulle parhaiten sopivan noutopisteen ostosi yhteydessä. Saat noutoilmoituksen heti kun tilaus on saapunut.

Sen lisäksi, että www.belugi.dk/se/no/fi toimitaa lähetykset sinulle sopivaan noutopisteeseen, voit myös tilata suoraan kotiosoitteeseesi. Kun valitset toimitusvaihtoehdoksi kotijakelun, sinulla on mahdollisuus antaa postimiehelle lupa jättää pakettisi etuovelle, mikäli et ole kotona. Tämä on kuitenkin mahdollista ainoastaan siinä tapauksessa, jos olet antanut siihen luvan oston yhteydessä kirjoittamalla kommentin. Tällainen sopimus tarkoittaa kuitenkin sitä, että se toimitus on sinun vastuullasi ja www.belugi.dk/se/no/fi ei voi taata onnistunutta toimitusta.

Kaikki ennen kello 20.00 tehdyt tilaukset paketoidaan ja noudetaan jo tilauspäivänä. Odotettavissa olevia toimitusaikoja:

•    Tanska: Seuraavana arkipäivänä. Bornholm 2 päivää.
•    Ruotsi: 1 – 5 arkipäivää, postinumerosta riippuen. 80% kaikista paketeista ovat perillä 2:ssa arkipäivässä.
•    Norja: 2 – 6 arkipäivää, postinumerosta riippuen. 80% kaikista paketeista ovar perillä 3:ssa arkipäivässä.
•    Suomi: 4 – 5 arkipäivää, postinumerosta riippuen.

Katso arvioidut toimitusajat ja -ehdot
www.postnord.dk   www.postnord.se
www.postnord.no   www.postnord.fi