Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Palautukset ja reklamaatiot

Klikkaa tästä ladataksesi peruutus- ja palautuslomakkeen.

Palautusoikeus ja reklamaatiot koskien seuraavia verkkokauppoja:
www.belugi.dk
www.belugi.se
www.belugi.no
www.belugi.fi

Jäljempänä viitataan nimityksellä www.belugi.dk/se/no/fi. 

Omistaja ja yllpitäjä:
M&M Trading ApS, joka on rekisteröity nimellä Belugi ApS
Stenhuggervej 28
DK-5230 Odense M
Cvr. Nr. 37794104

Puhelin: +45 70 20 20 81
Sähköposti: support@belugi.fi

Toimitusjohtaja: Mik S. Oddershede, HD(A), mso@belugi.dk

Jos vastoin odotuksia havaitset tuotteessa virheitä tai puutteita, ota yhteyttä Belugin asiakaspalveluun, sähköpostitse (support@belugi.fi) tai puhelimitse (+45 70 20 20 81), jotta voimme korjata virheen.

Välillä voi tulla vastaan tapauksia, joissa www.belugi.dk/se/no/fi:n on vaadittava sinua lähettämään viallinen tuote takaisin (mukaan lukien pakkaus), jotta voimme toimittaa sen toimittajallemme ja siksi pyydämme sinua säilyttämään sekä tuotteen että alkuperäisen pakkauksen. Näissä tapauksissa www.belugi.dk/se/no/fi maksaa tietenkin kuljetuskustannukset. Huomaa kuitenkin, ettemme vastaanota tuotteita, jotka on lähetetty ennakkomaksuna.

Kauppalain säännöksiä sovelletaan ostokseesi. Sinulla on siis 2 vuoden takuu tuotteisiisi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit joko saada tuotteen vian korjauksen, vaihdon, rahasi takaisin tai hinnanalennuksen, tilanteesta riippuen. Tämä on tietenkin voimassa ainoastaan silloin, kun kyse on oikeutetusta reklamaatiosta ja jos tuotteessa oleva virhe ei ole ilmennyt tuotteen kulumisen, väärinkäytön, huonon kunnossapidon, peukaloinnin tai muun sellaisen käytön vuoksi, joka on aiheuttanut tuotteelle haittaa. Sinun on tehtävä reklamaatio mahdollisimman pian ja viimeistään kahden (2) kuukauden kuluttua siitä, kun olet huomannut tuotteeseen ilmenneen virheen tai puutteen.

Jos emme pysty yhdessä löytämään ratkaisua ongelmaasi, voit tehdä valituksen Kilpailu- ja kuluttajaviraston valituskeskukseen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, osoitteessa www.forbrug.dk. Ilmoita Belugin sähköpostiosoitteeksi support@belugik.fi. Voit myös käyttää EU-komission online-valitusportaalia, joka on erityisen tärkeää kuluttajille, joiden kotipaikka on Tanskan ulkopuolella.

Peruutusoikeus
www.belugi.dk/se/no/fi tarjoaa 360 päivän peruutusoikeuden 14 päivän sijasta kuluttajasopimuksen mukaan.

Peruutuskausi päättyy 360 päivän kuluttua siitä päivästä, jona vastaanotat fyysisen tuotteen.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, ilmoita www.belugi.dk/se/no/fi:lle (katso alla olevat yhteystiedot) päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla) ja lähetä tuote takaisin tämän palautuslomakkeen mukana.

Klikkaa tästä ladataksesi peruutus- ja palautuslomakkeen.

Olet vastuussa vain kohteen arvon heikentymisestä johtuen sellaisesta käsittelystä, joka ei ole tarpeen kohteen luonteen, ominaisuuksien ja käyttötavan määrittämiseksi. Toisin sanoen voit kokeilla tuotetta samalla tavoin kuin jos kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä, mutta et saa ottaa sitä varsinaiseen käyttöön. Jos tuote testataan muutoin kuin edellä kuvatulla tavalla, pidämme sitä käytettynä, mikä tarkoittaa sitä, että jos osto peruutetaan, saat vain osan tai ei mitään alkuperäisestä ostosummasta, riippuen tuotteen kaupallisesta arvosta.

TÄRKEÄÄ: Intiimikäyttöön tarkoitetut tuotteet:
Lain mukaan on olemassa erityisiä sääntöjä intiimikäyttöön tarkoitettuja tuotteita koskien. Koska monet tuotteistamme on tarkoitettu intiimikäyttöön, tällaisia tuotteita ei voida testata ennen niiden palauttamista. Peruuttamisoikeus päättyy heti kun tuote poistetaan alkuperäisestä pakkauksesta. Tämä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että mitään intiimikäyttöön tarkoitetuista tuotteista ei ole avattu.

Peruuttamiselle asetettua määräaikaa noudatetaan, jos annat ilmoituksen päätöksestäsi käyttää peruuttamisoikeutta, ennen määräajan umpeuduttua.

Sinun on käytettävä tämän sivun alareunassa olevaa vakiolomaketta ostoksen peruuttamisen yhteydessä.

TÄRKEÄÄ: Peruutus ostettaessa alusvaatteita

Lähtökohtana on tietenkin tärkeää, että käytät koko-opastamme löytääksesi sinulle oikean koon ja siten varmistamaan, että tuote sopii sinulle. Kun saat tuotteen, suosittelemme, että avatessasi tuotteen teet sen varovasti, tuhoamatta pakkausta ja kokeilet sitten alusvaatteita päälle. Alusvaatteita sovitettaessa, ole hyvä ja käytä alla sukkahousuja.

Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, ilmoita asiasta Belugille viimeistään 360 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi. Tämä voidaan tehdä osoitteessa support@belugi.fi. Sitten lähetät kohteen takaisin, mukana täytetty oletuslomake, jonka voit tulostaa tämän sivun alareunasta. Palauttamiskustannukset ovat sinun vastuullasi. Huomaathan, ettei Belugi vastaanota ennakkomaksuna maksettuja lähetyksiä.

Kun saamme tuotteen takaisin, niin me tulemme

  • arvioimaan palautuskohteen ja pakkauksen tilan
  • arvioimaan takaisinmaksun määrän ostohinnasta suhteessa mahdollisiin arvonalentumisiin
  • palauttamaan kauppahinnan luottokortillesi, mukaan lukien mahdollinen arvon alennus

Huomautamme, että arvonalennus voi tapahtua (mutta ei rajoitu) kun

  • alusvaatteita on käytetty enemmän kuin pelkkään sovitukseen
  • alusvaatteet tuoksuvat/haisevat tupakansavulle, pesuaineelle, huuhteluaineelle, hajuvedelle, kehonnesteille, hielle tai niissä on verta, tahroja jne.
  • alusvaatteet ovat olleet kosketuksissa hiusten kanssa, olivatpa ne sitten ihmisten tai eläinten
  • pakkaus on kokonaan tai osittain rikkoutunut

Tämä merkitsee arvon täydellistä tai osittaista vähenemistä.

Sukkia, sukkahousuja ja verkkomateriaalia voit palauttaa vain avaamattomassa tilassa. Se on myös sinun takuusi, että nämä tavarat eivät ole vahingoittuneet vastaanottohetkellä.

Avattuja liukuvoiteita, hierontaöljyjä, puhdistusaineita ja muita nesteitä sisältäviä tuotteita ei myöskään oteta takaisin, koska emme pysty kontrolloimaan palautetun tuotteen sisältöä.

Peruuttamisen seuranta
Jos käytät peruuttamisoikeuttasi tässä sopimuksessa, www.belugi.dk/se/no/fi hyvittää kaikki maksut sinulle ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun www.belugi.dk/se/no/fi on vastaanottanut päätöksesi peruuttaa tämä sopimus ja tavaran takaisin.

www.belugi.dk/se/no/fi suorittaa tällaisen hyvityksen samalla maksutavalla, jota käytit alkuperäiseen tapahtumaan, jollei nimenomaisesti toisin sovita. Joka tapauksessa sinulta ei veloiteta mitään maksuja palautuksen yhteydessä.

www.belugi.dk/se/no/fi voi pidättää hyvityksen siihen asti kunnes www.belugi.dk/se/no/fi on vastaanottanut palautettavat tavarat tai olet lähettänyt asiakirjat tavaroiden palauttamisesta, riippuen siitä, kumpi tapahtuu aikaisemmin.

Sinun on palautettava tavarat tai toimitettava ne meille www.belugi.dk/se/no/fi ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona olet ilmoittanut www.belugi.dk/se/no/fi sopimuksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä. Määräaika täyttyy, jos palautat tavarat ennen 14 päivän päättymistä.
www.belugi.dk/se/no/fi suosittelee, että tallennat kuitit todisteena, että olet toimittanut paketin postiin.

Olet vastuussa tavaran kauppa-arvon heikkenemisestä muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja käyttötavan määrittämisen kannalta tarpeellisesta käsittelystä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluumme voi ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:    

Puhelimitse: +45 70 20 20 81
Maanantai – torstai: 11.00 – 17.00
Perjantai: 11.00 – 15.00

Belugi ApS on suljettuna Tanskan kansallisina juhlapyhinä.

Sähköpostitse: support@belugi.fi
Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin 24 tunnin sisällä arkipäivinä.

Klikkaa tästä ladataksesi peruutus- ja palautuslomakkeen.