Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Turvallinen maksu

- 100% turvallinen maksu DIBS:n kautta

Turvallisuus
Kun ostat osoitteesta www.belugi.dk/se/no/fi, sinun on käytettävä maksukorttia. Maksaessasi sinut ohjataan DIBS A/S:än tarjoamalle maksusivulle korttitietojesi suojaamista varten. DIBS A/S on sertifioitu käsittelemään maksutietoja ja siten varmistaa, että kaikki tiedot käsitellään salatusti, joten www.belugi.dk/se/no/fi -verkkokaupalla tai muilla ei ole pääsyä korttitietoihisi.

Kun maksat pankkikortilla, olet aina suojattuna väärinkäytöltä. Sinulla on nimittäin mahdollisuus hylätä maksu, kun saat maksusi yhteenvedon. Sinulla ei myöskään ole itsenäistä riskiä, jos korttiasi on väärinkäytetty verkkokaupassa, joka käyttää SSL:ää maksujärjestelmässään. Siten olet jopa paremmin suojattuna kuin fyysisessä maailmassa, jossa sinulla on itsevastuu 1200 Tanskan kruunun edestä siinä tapauksessa, jos Dan-korttiasi väärinkäytetään PIN-koodin kautta.

Helppo-osto
Jotta maksaminen olisi mahdollisimman helppoa sinulle, tarjoamme rekisteröityneille käyttäjille Helppo-osto -palvelun. Helppo-oston avulla voit rekisteröidä maksutietosi, joten sinun tarvitsee syöttää ne vain kerran. Maksutietosi tallennetaan turvallisesti ja luottamuksellisesti DIBS A/S:ään. www.belugi.dk/se/no/fi veloittaa summan automaattisesti tilauksen yhteydessä, kun valitset maksutavaksi Helppo-oston.

Voit milloin tahansa poistaa korttisi rekisteröinnin kohdassa "Minun Belugi". Jos haluat vaihtaa rekisteröidyn kortin, poista ensin nykyinen kortti ja lisää sitten uusi.

Turvallisuussyistä korttisi rekisteröinti poistetaan myös, jos haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi toiseen.

Kuitti
Kun olet hyväksynyt maksusi osoitteessa www.belugi.dk/se/no/fi, saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Laskusi lähetetään sähköisesti heti kun tilauksesi on pakattu ja valmiina toimitettavaksi. Voit myös tarkastella laskua/tilausvahvistusta "Minun Belugi" -valikossa heti kun tilaus on toimitettu.