Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Turvallinen maksu

- 100% turvallinen maksu DIBS:n kautta

Turvallisuus
Kun ostat tuotteita osoitteesta www.belugi.dk/se/no/fi, sinun on käytettävä maksukorttia. Maksaessasi sinut ohjataan DIBS A/S:än tarjoamalle maksusivulle korttitietojesi suojaamista varten. DIBS A/S on sertifioitu käsittelemään maksutietoja ja siten varmistaa, että kaikki tiedot käsitellään salatusti, joten www.belugi.dk/se/no/fi -verkkokaupalla tai muilla ei ole pääsyä luottamuksellisiin korttitietoihisi.

Kun maksat pankkikortilla, olet aina suojattuna korttisi väärinkäytöltä. Sinulla on nimittäin mahdollisuus hylätä maksu, kun saat maksusi yhteenvedon. Sinulla ei myöskään ole itsenäistä riskiä, jos korttiasi on väärinkäytetty verkkokaupassa, joka käyttää SSL tekniikkaa omassa maksujärjestelmässään. Siten olet jopa paremmin suojattuna kuin fyysisessä maailmassa, jossa sinulla on itsevastuu 1200 Tanskan kruunun edestä siinä tapauksessa, jos Dan-korttiasi väärinkäytetään PIN-koodin kautta.

Helppo-osto
Jotta maksaminen olisi mahdollisimman helppoa sinulle, tarjoamme rekisteröityneille käyttäjillemme Helppo-osto -palvelun. Helppo-oston avulla voit rekisteröidä maksutietosi, joten sinun tarvitsee syöttää ne vain kerran. Maksutietosi tallennetaan turvallisesti ja luottamuksellisesti DIBS A/S:ään. Kun tämän jälkeen valitset maksutavaksi Helppo-oston, www.belugi.dk/se/no/fi veloittaa summan automaattisesti tilauksesi yhteydessä.

Voit milloin tahansa poistaa korttisi rekisteröinnin käyttäjätililtäsi kohdassa "Minun Belugi" kun olet sisäänkirjautuneena. Jos haluat vaihtaa rekisteröidyn kortin toiseen, poista ensin nykyinen kortti ja lisää sen jälkeen uusi.

Turvallisuussyistä korttisi rekisteröinti poistetaan myös silloin jos päivität sähköpostiosoitettasi.

Kuitti
Heti kun olet maksanut osoitteessa www.belugi.dk/se/no/fi tehdyn tilauksesi, vastaanotat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi. Laskusi saapuu sähköisesti heti kun tilauksesi on pakattu ja valmiina toimitettavaksi. Voit myös tarkastella laskua/tilausvahvistusta "Minun Belugi" -valikossa heti kun tilaus on toimitettu.