Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
22.kesäkuuta 2017

BDSM aloittelijoille

BDSM - Kyseessähän on vain leikki…

Miksi BDSM:n harrastamisesta on tullut niin suosittua?
"Fifty Shades of Grey" sarjan kirjat ovat muun muassa antaneet monelle paljon halua kokeilla käsirautojen käyttöä, silmäsiteitä ja pientä läpsyntää pakaroille.
Etkö sinäkään tiedä mitä BDSM oikein on?
Monet ovat sitä mieltä, että BDSM on jotain hieman hämärää ja vaarallista, joka sattuu ja että sitä harrastavat oudot ihmiset salaisissa klubeissa.
Niinkin voi olla, mutta se voi olla myös paljon muuta …
Ne oudot ihmiset ovat kuitenkin yleensä ihan tavallisia ihmisiä silloin kun välineet on laitettu paikoilleen kaapin hyllylle. Suuri osa leikistä on nimenomaan eläytyminen toiseen rooliin kuin se, mitä heillä on jokapäiväisessä elämässä.
 
BDSM tarkoittaa
Bondagea, Dominanssia, Sadismia ja Masokismia.

Bondagessä on kyse yhden osapuolen sitomisesta tai paikalleen kiinnittämisestä ja siten toisen hallintaa.
Dominanssi antaa yhdelle henkilölle vallan toisesta.
Sadismi tarkoittaa kivun tai yllättävien tuntemuksien aiheuttamista. Monet sadistit syttyvät aiheuttamalla kumppanille kipua.
Masokismi, tai nöyryytettävänä oleminen, pitää sisällään kaiken sen hyväksymistä, mitä dominoiva osapuoli tarjoaa. Monet masokistit syttyvät kun he tuntevat kipua.

Täsmälleen mikä sytyttää henkilön voi olla yksi erityinen asia tai useamman yhdistelmä. Tämän seksuaalisen "lajityypin" sisältämät mahdollisuudet ovat loputtomia. BDSM:n kokeminen voi olla matkan alku, jossa aistisi, fysiikkasi ja psyykesi haastetaan ja seurauksena ne kehittyvät. On kuitenkin erittäin tärkeää, että kaikki tapahtuu hyvin hitaassa tempossa ja että SINÄ ja AINOASTAAN SINÄ asetat leikin rajat.

 
Miten pääsemme alkuun?
 
Pelisäännöt
Teidän täytyy puhua yhdessä mitä fantasioita ja ideoita haluatte tutkia ja mitä ajattelette toisen kumppanin tekevän. Toisin sanoen teidän on molempien hyväksyttävä leikin säännöt. Sitten sovitte keskenänne turvasanan tai -merkin, jolla kerrotte dominoivalle kumppanille, että se ei tee hyvää tai että se mitä tapahtuu on liikaa.
Usein sellaiset sanat kuin "Ei" tai "Lopeta" sisältyvät itse leikkiin, joten erilaisen turvasanan valitseminen voi olla hyvä idea. Esimerkiksi liikennevalo voi olla tässä hyvä.
’Punainen’ tarkoittaa "Lopeta välittömästi, en pidä siitä mitä teet".
’Keltainen’ tarkoittaa "Hieman vähemmän sitä, mutta muuten se on ok".
’Vihreä’ tarkoittaa: "Se on mukavaa, sitä enemmän"
 
Kuka päättää?
Aloita niin, että yksi osapuoli ohjaa sillä välin kun toinen hyväksyy. Useimmat ihmiset haluavat päättää, mutta se voi olla uskomattoman ihanaa VAIN tuntea ja hyväksyä ilman että tarvitsee päättää tai tehdä mitään.
Roolien vaihtaminen voi olla myös erittäin jännittävää ja antaa itsellesi mahdollisuuden tuntea, mitä toinen osapuoli tuntee kun hän on vastakkaisessa roolissa.
Voitte halutessanne sitoa vastaanottavan osapuolen tai hänen silmänsä niin, että hänestä tulee fyysisesti avuton. Korvatulppia voidaan käyttää myös. On olemassa lukemattomia kiinnitysvälineitä tähän tarkoitukseen. Se voi tuntua erittäin tuhmalta käyttää käsirautoja tai muita tarvikkeita, joiden tiedät olevan seksileikkejä varten. Mutta myös tavallinen solmio, vyö tai nauha kelpaa käytettäväksi.
On myös paljon erilaisia ​​ripustuslaitteita, joten avulla alistuva osapuoli ei voi muuta kuin kellua ilmassa ja häneen pääsee mistä tahansa kulmasta.

Ja nyt voi leikki alkaa….
Herätä alistuvassa kumppanissa aistihavaintoja etukäteen sovittujen pelisääntöjen mukaan.
Muista, että koko keho on erogeeninen alue, ja että juuri tällaisessa seksipelissä on mahdollisuus tutustua kaikkeen. Jos olet avuton ja sinulta on riistetty joitakin aisteista ja jos sinulla on se vaikutelma että leikin aikana tapahtuu paljon kaikkea, niin voi pienikin kosketus jalkaan tai ehkä lämmin hengitys otsalle riittää antamaan jännittävät väreet.
Tähän voi käyttää kaikkea kuvittelevissa olevaa. Jääkuutioita, höyheniä, jotain kuumaa. Voi lyödä, läpsäyttää, naarmuttaa, nipistää kaikin mahdollisin tavoin.
On äärettömän paljon erilaisia ​​laitteita, jotka voivat tarjota täysin uusia aistikokemuksia.
Lelut kaikissa mahdollisissa sävyissä ovat ilmeistä tarpeistoa.
Apukeinot kuten äänet, musiikki ja äänensävy ja se mitä sanotaan, voivat olla erittäin tehokkaita.
Leikin ei tarvitse sisältää paikalleen kiinnittämistä tai paljon laitteita tai erilaisia ​​aistimuksia. Dominanssileikkinä voi olla myös se, että olet samaa mieltä siitä, että yksi osapuoli päättää, ja toisen on tehtävä KAIKKI sanottu. Tällä tavoin leikki muistuttaa enemmän psykologista roolipeliä ja se voi olla hyvinkin kuumaa ja tuhmaa.
Mutta, kokeilkaa avoimesti itse mistä pidätte… Se täydellinen yhdistelmä teille on se, mikä tuntuu täysin oikealta.
 
Roolileikki
Se, jos pukeudut leikin ajaksi rooliisi voi tehdä leikistä entistä elävämmän.
Monissa SM-leikeissä on dominoivalla kumppanilla yllään mustaa nahkaa ja päässä usein jonkin sortin huppu. Tämä asu signaloi voimaa ja paremmuutta. Alistuva kumppani voi taas esimerkiksi olla pukeutunut hienoon pitsiin tai muutoin näyttämään haavoittuvaisemmalta. Voitte myös olla Tarzan ja Jane, vampyyrejä, merirosvoja tai jotain muuta …
Se, että pukeudutte voi todella tehdä hyvin merkittävän eron. Kokeilkaa ja tutkikaa ja voitte itsekin tuntea koska se oikea osuu kohdalle.
 
Arviointi
Leikki antaa parhaan hyödyn, kun siitä opitaan ajan mittaan. Siksi on tärkeää arvioida kokemuksianne yhdessä, jotta voitte laajentaa leikkiänne ensi kerralla.
Jos leikki on pitänyt sisällään vahvaa dominanssia ja ehkä hieman rajuja vaikutelmia tai kipua, on tärkeää, että leikin jälkeen palaatte tavallisiin rooleihinne ja varmistatte, että te molemmat voitte hyvin.

Haluatko tietää enemmän?

BDSM-maailmassa on uskomattoman monta eri nurkkaa. Edellä oleva opas on vain lempeä esittely aiheeseen.
Jos olet utelias tietämään enemmän, verkosta on tietenkin saatavilla paljon tietoa, mutta on myös olemassa monia klubeja, joissa voit käydä vierailemassa. On klubeja, jotka käsittelevät vain BDSM:ää, mutta myös useimmissa swingklubeissa, on säännöllisesti BDSM:ään liittyviä tapahtumia. Heillä on paljon erilaisia ​​laitteita ja sieltä saat asiantuntevaa ohjausta henkilökunnalta tai muilta klubin vierailta.
Ja muista ... Voit hyvin vierailla swingklubissa ilman että joudut olemaan kenenkään muun kuin oman kumppanisi kanssa. Ja voit myös tulla yksin ilman, että sinun täytyy olla jonkun kanssa.
Suosittelen lämpimästi tällaista vierailua. Se voi antaa paljon inspiraatiota ja se on hyvin vapaa foorumi, jossa on helppo kysyä ja saada vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin, joita et ehkä ihan kehtaa kysyä anopilta tai naapuriltasi.

BDSM on erinomainen "urheilulaji", joka voi auttaa tekemään suhteestanne hyvin läheisen ja intiimin.
Sen harrastaminen on hyvää harjoitusta kun puhutte yhdessä, aistitte toisenne läsnäolon ja todella tutkitte ja tunnette toisenne kaikilla alueilla.
 
Nauttikaa...

Kirjoittanut:
Seksologi, Marie Oddershede

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi