Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
21.syyskuuta 2018

Halvin seksikauppa

Belugi on nimitetty halvimmaksi seksikaupaksi!

Puoleeton hintavertailusivu dildo-priser on nimittänyt Belugin halvimmaksi seksikaupaksi. Nimitys tehtiin vertailemalla 10:nen eri tuotteen hintoja miehille, naisille sekä pariskunnille tarkoitettujen seksilelujen kategorioissa.
Ne kaupat, jotka olivat mukana tässä vertailussa olivat Aclingeri, Alor, Belugi, Darkrose, Erotic4fun, Lovejoy, Sexkanin, Sexshop, Sinful, Uniquelady, WinkWink ja näiden kesken oli Belugi siis halvin. ”Se voi olla hyvinkin kannattavaa katsella ympärille” kirjoittaa Jonas osoitteesta dildopriser.dk nimityksen yhteydessä. Itse asiassa tutkimuksessa selvisi, että se voi käydä kukkarolle 69% kalliimmaksi ostaa seksileluja markkinoiden korkeimpaan hintaan verrattuna alhaisimpiin. Ja tämä on melko lailla tuntuva ero kun kyse on kuitenkin täysin identtisistä tuotteista.
 
 
"Olemme erittäin ylpeitä tästä nimityksestä", sanoo Belugin toimitusjohtaja Mik Oddershede. "Olemme käyttäneet vuoden niiden tuotteiden tunnistamiseen, jotka mielestämme sopivat pohjoismaalaisille kuluttajille. Käymme kauppaa suoraan valmistajien kanssa, millä varmistamme, että saamme neuvoteltua alhaisimmat hinnat. Siis ilman kalliiksi käyviä välittäjiä, jotka usein pyytävät 40% - 100% voittoa.
Taloudellisella vahvuudellamme on suuri merkitys kun neuvottelemme hintoja. Kyse on suurista määristä, sillä tavoitamme kuluttajia koko Pohjolassa. Siksi voimme myös tarjota alhaisimmat hinnat Tanskassa ja muualla Pohjoismaissa. Tämä on valtavaksi eduksi, koska olemme uusi toimija näillä markkinoilla”, kertoo Mik Oddershede.


Tietoja tutkimuksesta

Dildo-priser on riippumaton hintavertailusivusto, joka kerää tuotteiden hintoja Tanskan suurimmista verkkoseksikaupoista. Nimitys on tapahtunut 10:nen eri tuotteen hintavertailun pohjalta. Nämä tuotteet olivat peräisin eri kategorioista sekä eri valmistajilta. Voit lukea lisää tästä tutkimuksesta osoitteessa https://dildo-priser.dk/danmarks-billigste-sexshop-2018/.
Belugi on valinnut siirtää kaikki nämä alhaiset tanskalaiset hinnat myös suomalaisille, norjalaisille ja ruotsalaisille kuluttajille. Ja meidän "HintaTakuulla" takaamme, että löydät aina alhaisimman hinnan osoitteessa www.belugi.fi.

Kirjoittanut:
Toimitus

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi