Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
Uutuudet
Suosituimmat tuotteet
Testivoittajat

Kaikki tuhmiin fantasioihin

Belugissa meillä on Pohjoismaiden suurin valikoima tuotteita unelmiisi ja fantasioihisi

Mitä tarkoittaa Bondage, Fetissi, BDSM, S/M tai Fifty Shades of Grey?

Monet yhdistävät bondagen, S/M:n ja muut dominanssileikit kipuun ja epämukavuuteen. Tästä kuitenkin olemme täysin päinvastaista mieltä, sillä sellaisia niiden ei todellakaan tarvitse olla. Dominanssileikeissä on pohjimmiltaan kyse ainoastaan siitä, että yhdellä osapuolella on määräysvalta toisesta ja tämä aspekti voidaan toteuttaa äärettömän monin tavoin.

Kontrollin menetys

Kontrollin menettäminen lyhyeksi aikaa, esimerkiksi 2:ksi tunniksi voi olla sekä vapauttavaa että ihanaa ja kiihottavaa. Maailmassa, jossa meidän on aina hallittava itsemme että ympäristömme, voi hallinnan menettämiseen liittyä vapauden ja mielihyvän tunne. Alistuvana osapuolena jätät kontrollin kumppanillesi ja seuraat hänen opastustaan ajattelematta ollenkaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Sinun tarvitsee vain tuntea, aistia ja nauttia. Voit antautua tunteillesi aivan eri tavalla kuin silloin, kun sinun on ajateltava myös kumppanisi tyydytystä. Tietenkin ajattelet kumppanisi myös bondagen aikana, mutta se et ole sinä, joka tekee päätöksiä. Kaiken päätösvallan olet luovuttanut kumppanillesi.

Aloita sitomalla silmäsi. Kumppanisi päättää itse, kuinka hän haluaa sinua kiihottaa. Se voi olla höyhen, joka kutittaa sinua, se voi olla vibraattori, joka leikkii kanssasi tai ehkä ruoska tai piiska, joka koskettaa sinua suhteellisen varovasti. Kumppanisi voi sitoa kätesi ja/tai jalkasi sänkyyn ja kaataa hieman hierontakynttilän sisältämää öljyä selkääsi. Sitten saat lempeän kokovartalon hieronnan. Sitten kumppani voi leikkiä intiimialueillasi tai pyytää sinua leikkiä/nuolla/imeä hänen intiimialueitaan. Näin leikki jatkuu – ja joka kerta, kun kumpikaan teistä on lähellä saada orgasmi, keskeyttää domina leikin hetkeksi. Et vielä saa tahtoasi läpi!

Bondagen ei tule koskaan tuottaa kipua ellei kipu tuo nautintoa – sillä kipu ja nautinto voivat helposti kulkea käsi kädessä. Ja muista, että alistuva kumppani saa aina pysäyttää leikin ennalta sovitun turvasanan avulla. Käyttäkää tässä esimerkiksi sanaa "punainen". On tärkeää, että leikki on nautinnollista ja kiihottavaa molemmille ja että sinun rajojasi ei ylitetä enemmän kuin toivot!

Kumppanin kontrollointi

Hän joka dominoi, saa mielihyvää kontrollin tunteesta. Sellaisesta kontrollista, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita kumppanisi. Se olet sinä, joka päätät! Kuinka haluat kiihottaa häntä? Sitä kuvataan usein kontrolliksi, kun se, että näet ja tunnet koska kumppani kiihottuu ja tämä saa sinut syttymään. Toisin sanoen henkilö, joka kontrolloi, nauttii kumppaninsa kiihottumisesta. Ja mikä kiihottuneempi kumppanista tulee, sitä kiihottuneempi on myös hän, joka dominoi.

Sillä, että kumppani ajetaan käsittämättömiin korkeuksiin ja onnen huipulle ilman, että hän kuitenkaan saa orgasmia on samankaltainen vaikutus häneen, joka dominoi. Molemmat osapuolet voivat tuntea jännityksen koko vartalolla ja lopulta voi olla niin, että vain yksi kosketus riittää aikaansaamaan orgasmin. Orgasmi, joka on tehnyt tulemistaan jo pitkän aikaa on räjähtävä.

Pääse alkuun bondagen kanssa

Heille, jotka haluavat kokeilla ensikertaa bondagea, suosittelemme aina Fifty Shades of Greyn tuotteita.

Voi olla että tunnet tuotteet jo itse elokuvasta, tai entä jos katsoisitte elokuvan uudelleen ennen kuin aloitatte leikin? Mr. Gray antaa loistavaa inspiraatiota makuuhuoneeseen tai missä nyt haluaisittekaan levittäytyä.

Aluksi se voi tuntua hankalalta ja ehkä ensimmäinen kokemuksenne päättyykin nauruun. Mutta bondageen pätee sama kuin moneen muuhunkin asiaan elämässä. Harjoitus tekee mestarin! Teidän on vain jatkettava kokeilemista. Se, mitä yksi pitää kiihottavana on hyvin yksilöllistä ja siksi teidän on hyvä aloittaa kokeilu Fifty Shades of Grey -sarjan setillä. Sitten voitte ostaa ne tietyt tuotteet, jotka parhaiten sopivat yhteisiin toiveisiinne – vaihtoehtoja on paljon ja kaikissa hintaluokissa.

Kokeneiden bondageleikit

Meillä on myös monenlaisia, monen eri toimittajan tuotteita heille, jotka ovat kokeneempia ja haluavat siirtyä leikeissään askeleen eteenpäin. Suosittelemme, että annat itsesi inspiroitua Bondage & Fetissi -osastomme tuotteista. Täältä löydät kaiken tarvittavan bondageasut ja lisävarusteet, ruoskat, piiskat, läimäyttimet & kutittimet, nännistimulaattorit, sähköseksivälineet ja erilaiset bondagesetit myös kokeneiden käyttöön.

Heillä, jotka ovat kokeneempia, on usein tapana sitoa alistuvan kumppanin silmät. Alistuvalle kumppanille tämä voi olla erittäin kutkuttava kokemus, koska muut aistit ovat terävöityneet ja kaikki mitä tapahtuu tulee yllätyksenä. Dominanssi voi pitää sisällään kaikenlaista. Leikki voi olla hellää ja koostua siitä, että yksi kumppani päättää kaiken mitä tapahtuu tai se voi olla hyvinkin rajua, jossa yksi kumppaneista voi olla toisen orjana ja häntä voidaan ”kiduttaa” ja ”rääkätä” herran tai valtiattaren toiveiden mukaisesti.

Ja siinä välillä on runsaasti mahdollisuuksia.

Aina kun leikkiin sisältyy valta ja dominanssi on erittäin tärkeää, että molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä tasosta, jolla leikki toteutuu jo hyvissä ajoin ennen sen alkamista. Lisäksi on tärkeää että sovitte turvasanan tai -merkin, jolla leikki voidaan tarvittaessa keskeyttää. Koska osana leikkiä voi olla, että yhden osapuolen on sanottava "lopeta", "ei" ja "sattuu", olisi hyvä idea sopia täysin näistä poikkeava turvasana, esimerkiksi väri "punainen".

Kokeilkaa yhdessä... Se on uskomattoman kiihottavaa ja hauskaa leikkiä dominanssilla ja se on itsehillintää vaativa ala, joka taitaminen antaa varmasti suhteellenne erilaisen ja intiimin ulottuvuuden.

Japanilainen bondage

Sinä ja kumppanisi voitte myös siirtyä japanilaisen bondagen pariin, jossa on pääasiassa kyse kumppanin hitaasta sitomisesta monen köyden avulla, minkä jälkeen hänet ripustetaan katossa olevien koukkujen varaan. Tämä voi antaa erittäin intiimin ja eroottisen kokemuksen, vaikka sen ei tarvitse johtaa mihinkään seksuaaliseen. Monet harjoittavat tätä eroottista sidontaa taidemuotona.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi