Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP217
Bondage-asut ja asusteet
Hinta
Merkki

Bondage-asut ja asusteet

Oikealla pukeutumisella ja rekvisiitoilla voit olla haluamasi henkilö kuin taikaiskusta. Se on uskomattoman vapauttavaa pystyä irrottautumaan kokonaan jokapäiväisestä elämästä ja olla kuin toinen. Kun olet pukeutunut toiseksi, sinun voi olla paljon helpompi sanoa ja tehdä asioita, joita et koskaan tekisi, jos olisit tavallinen itsesi.

Kokeile tätä! Se antaa sinulle loistavan boostin ja tekee kaiken mahdolliseksi.

Bondage-asuja kaikille

Jokainen voi käyttää bondage-asuja sukupuolesta, iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Belugissa meillä on valtava valikoima bondage-vaatteita ja bondageen liittyviä pukuja XS:koosta 4XL:kokoon asti. Normaalisti vaatteet ja asusteet ovat mustia tai tummanruskeita ja näissä väreissä löydätkin kaikkein suurimman valikoiman.

Meiltä saat puvut ja tarvikkeet kaikissa hintaluokissa ja moniin eri tarpeisiin.

Bondage-asusteet ja lisätarvikkeet

Bondage-asujen ja pukujen lisäksi voit myös käyttää erilaisia lisävarusteita. Belugissa on esimerkiksi seuraavanlaisia lisätarvikkeita. kahleita, valjaita, käsirautoja, maskeja ja silmäsiteitä, suukapuloita ja kaulapantoja, ketjuja, köysiä, nauhoja sekä teippejä, siveysvöitä ja penisplugejä.

Bondage-asut roolileikkeihin

Bondage-asut sopivat erinomaisesti roolileikkeihin. Tietenkin ne ovat erityisen täydellisiä S/M-liittyviin leikkeihin, mutta päästä mielituksesi vapaaksi ja antaudu vietteleväksi tai viettele kumppanisi ja katso mitä tapahtuu.

Lue myös meidän opas BDSM aloittelijoille.

Yksi älykäs henkilö sanoi monta vuotta sitten, että "vaatteet tekevät miehen" ... Ja niin se vain on!