Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP228
Ketjut/köydet/nauhat/teipit
Hinta
Merkki

Ketjut, köydet, nauhat ja tepit

Belugin bondage-osastolta löydät laajan valikoiman ketjuja, köysiä, nauhoja sekä teippejä, joilla voit kiinnittää kumppanisi.

Ovatko ketjut, köydet, nauhat ja teipit kaikille?

Kyllä. Niitä voivat käyttää kuka tahansa sukupuolesta, iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Yleensä niitä käytetään bondagen ja roolipelien yhteydessä.

Ketjut, köydet, nauhat ja teipit roolileikissä

Kaikki nämä välineet sopivat roolileikkiin ja ne ovatkin usein käytettyjä tuotteita kiinnityksen yhteydessä leikeissä ja roolipeleissä. Kokeile itse - hallinnan menettäminen on yhtä herkullista kuin se, että voi päättää mitä tapahtuu. Ketjut, köydet, nauhat sekä teipit ovat tässä ehdottoman välttämättömiä, koska kaikkia näitä tuotteita käytetään toisen henkilön sitomiseen.

Ketjut

Belugin ketjut ovat usein metallisia, jotta ne kestävät mitkä tahansa leikit.

Kahleet

Belugin kahleet ovat myöskin usein metallisia, mutta ketjuja paksummat.

Köydet sekä nauhat

Köytemme ovat loppujen lopuksi köysiä, mutta on tärkeää tietää, että niissäkin on eroja. Ne voivat nimittäin olla miellyttävän tuntuisia tai erittäin teräviä ja karkeita - ja karkeiden köysien käyttäminen voi tehdä kipeää. Kaikki Belugin köydet ovat kuitenkin silkkisiä ja herkullisia. Sekä sidottu että sitova tuntee varmasti kuinka herkullisiä nämä Belugin köydet ovat.

Teipit

Teippimme on tyypillisesti valmistettu tarttumattomasta materiaalista. Tämä tarkoittaa, että kun leikkinne on päättynyt, teipin poistaminen teipatun kumppan ympäriltä ei tee kipeää. Leikin jälkeen voitte siis poistaa teipin helposti ja kivuttomasti. Lisäksi Belugin teippi on erittäin kestävää, joten voitte helposti päästää sisäisen petonne irti. Nauttikaa.