Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP221
Bondage/Fetissi setit
Hinta
Merkki

Bondage setit

Bondage-setti koostuu useista eri bondage-tuotteista. Mukana saattavat esimerkiksi olla silmäside, ruoska ja kahlepari. Bondage-setille on tunnusomaista se, että ne sopivat aloittelijoille ja ovat usein helppokäyttöisiä.

Minkä seteistä valitsisin?

Belugissa meillä on laaja valikoima erilaisia settejä eri ​​toimittajilta. Mutta täytyy sanoa, että varsinkin Fifty Shades of Grey-setit ovat olleet hyvin suosittuja. Tämä johtuu tietenkin siitä, että bondage-setit perustuvat Fifty Shades of Grey trilogiaan, joka on saatavilla sekä kirjoina että elokuvina.

Bondage-setit kaikille?

Kyllä vain, jokainen voi nauttia Belugin bondage-setistä. Mutta suosittelemme niitä erityisesti aloittelijoille. Voitte valinnaisesti yhdistää bondage-setin joihinkin herkullisiin bondage-asuihin. Mutta riippumatta sukupuolesta, iästä tai seksuaalisesta suuntautumisesta, voit huoletta tutustua bondageen. Bondage-setti on myös loistava lahja, jos luulet, että perheenjäsenesi tai ystäväsi kaipaa seksielämäänsä hieman lisäpotkua. Se on sekä hauska että seksikäs!

Bondage-setti roolileikkiin?

Kyllä, ehdottomasti. Kaikki bondage-settimme sopivat osaksi roolipelejä, joko yksin tai yhdessä muiden bondage-tuotteiden kanssa. Jos olette vasta-alokkaita mitä tulee bondageen, suosittelemme, että aloitatte setistä, jotta saatte tuntuman siihen, pidättekö enemmän dominana olemisesta (se, joka hallitsee) vai alistuvana olemisesta (se, jota hallitaan). Niinä ensimmäisinä kertoina, kun harrastatte bondagea, voi se tuntua hieman vaikealta. Teidän täytyy vähitellen totuttautua vapauttamaan itsenne ja elää maailmassa, jossa voitte molemmat antautua toisillenne kokonaan uudella tavalla.