Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP220
Elektroseksi
Hinta
Merkki

Elektroseksi

Aistihavaintoja on monenlaisia. Tämän meidän sähköistetyn lelusarjan avulla tulet kokemaan kokonaan uuden ulottuvuuden.

Sähköiskujen antaminen saattaa kuulostaa väkivaltaiselta mutta se ei ole läheskään yhtä vaarallista kuin miltä se kuulostaa. Kaikissa tuotteissa on erittäin alhainen jännite, jota voidaan tarvittaessa lisätä. Sähkön aiheuttama tunne voi vaihdella pienestä kihelmöinnistä voimakkaaseen nykimiseen tai iskuun.

Tunne on erilainen ja antaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden kokea pieniä tai suuria väreitä uudella tavalla.

Näiden tuotteiden kanssa leikkiminen ei ole vaarallista eikä niillä voi satuttaa. Emme kuitenkaan suosittele sähköisiä seksituotteita sydäntahdistimen käyttäjille.

Mitä on elektroseksi tai Estim / E-stim?

Sähköseksileluja kutsutaan myös nimellä Estim tai E-stim, ja nämä kattavat laajan valikoiman tuotteita. Belugissa myymämme tuotteet täyttävät kaikki EU:n standardit niiden turvallisuudelle, ja suosittelemme todella sinua tai teitä käyttämään ainoastaan sertifioituja tuotteita. Kun toimitte näin, ei sähköseksissä ole mitään vaarallista. Elektroseksi-tuotteet toimivat lähettämällä pieniä sähköisiä impulsseja kehon läpi, ja ne osuvat muun muassa kehon erogeenisille alueille, mutta myös stimuloivat aivoja, sydäntä ja muita alueita. Nämä impulssit ovat mielettömän kiihottavia ja lisäksi lisäävät verenkiertoa. Voit säätää impulssien määrää ja voimakkuutta, joten saat täsmälleen sen verran sähköimpulsseja, jotka tarjoavat sinulle parhaat orgasmit. Sekä miehet että naiset voivat saavuttaa hämmästyttäviä ja erilaisia ​​orgasmeja sähköseksituotteilla.

Elektroseksiä tai E-stimiä voidaan käyttää sekä masturbointiin että parileikkeihin, mutta useimmat elektrooseksituotteet on suunnattu parikäyttöön.

Jotkut sähköseksituotteista toimivat elektrodien kautta, kun taas toiset on suunniteltu sisäiseen käyttöön, esimerkiksi elektro-anustapin (e-stim anustappi) tai sähködildon (e-stim dildo) muodossa. Molemmat sähköstaattiset lelut toimivat sähköisten pulssien avulla, mutta sisäiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet stimuloivat emätintä, penistä tai anusta pienellä nykinällä. Tämä nykinä on erittäin kiihottavaa ja siksi elektrosekstä on tullut erittäin suosittua - sekä sisäisestä että ulkoisestä.

Kun harrastatte sähköseksiä, voit valita ostaa mukaan elektroseksi-geelin, joka on suunniteltu parantamaan kokemusta seksilelujen ja ihon limakalvojen välillä.

Minkä elektroseksibrändeistä olisi paras?

Belugissa meillä on koko ElectraStim valikoima, joka on elektroseksituotteisiin erikoistunut brändi. ElectraStim-tuotteet edellyttävät kuitenkin kauko-ohjaimen käyttöä, jotka sinun on ostettava ennen kuin voit aloittaa elektroseksin harrastamisen. Tätä ohjainta kutsutaan ElectraStim Flick Stimulaattoriksi, ja se on saatavilla 4:ssä eri mallissa. ElectraStim on tarkoitettu ihmisille, jotka jo etukäteen tietävät, että elektroseksi on heidän juttunsa, koska sen harrastaminen edellyttää suhteellisen suurta alkuinvestointia. Toisaalta saat myös markkinoiden uusimmat sähköseksituotteet ElectraStimiltä.

Toinen vaihtoehto on aloittaa yhdellä tai useammalla Fetish Fantasy Shock Therapy sarjan tuotteella. Nämä sähköseksituotteet eivät tarvitse erityistä laitetta toimiakseen. Joten jokainen tuote toimii ilman lisäinvestointeja. Suosittelemme Festish Fantasy Shock Therapy -tuotteita aloittelijoille, koska ne ovat huomattavasti halvempia ja siten niillä on helpompi päästä alkuun.

Lisäksi suosittelemme, että ostat mukaan Conductive gel johtavan geelin, sillä tämä geeli takaa parhaan yhteyden sähköseksituotteiden ja ihon välillä.

Elektroseksi kaikille?

Kyllä, lähes kaikki voivat kokeilla electroseksiä - sukupuolesta, iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos kuitenkin kärsit huonosta sydämestä, käytät sydämentahdistinta tai olet raskaana, suosittelemme, että kysyt lääkäriltäsi neuvoja ennen kuin käytät sähköseksituotteita. Kuitenkin, kuten edellä mainittua, sähköiset impulssit näistä leluista ovat hyvin heikkoja, koska niiden jännite on huomattavasti alhaisempi kuin esimerkiksi pistorasiassa.

Toivotamme teille suurta nautintoa sähköseksin parissa - se on oma hieno universuminsa, jossa koet uusia jännittäviä aistimuksia!