Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP216
Fifty Shades of Grey
Hinta
Merkki

Fifty Shades of Grey ja Fifty Shades of Darker

E.L. James, valloitti maailman hetkessä kirjasarjallaan "Fifty Shades of Grey". Sarja esittelee BDSM:ää tässä romanttisessa tarinassa ja on sittemmin antanut monille ihmisille halun kokeilla dominointia ja bondagea.

Fifty Shades of Grayin tuoteperhe on kokoelma laadukkaita tuotteita monenlaisiin leikkeihin. Täältä löydät kaikenlaisia tuotteita, joita voit käyttää, vaikka et haluaisikaan harrastaa BDSM:ää.

Mutta…. ei BDSM kyllä niin vaarallinen ole. BDSM-leikit eivät suinkaan välttämättä ole väkivaltaisia ​​tai tuskallisia. Kyseessä on melko yksinkertaisesti aistien kanssa leikkiminen ja joissain tapauksissa luodaan sellainen roolipeli, jossa yksi osapuoli päättää kaikesta ja toinen osapuoli ainoastaan vastaanottaa. Sitä voidaan harjoittaa erittäin hellästi ja hitaasti ja mukauttaa täysin sinulle ja kumppanisi temperamenttiin sopivaksi.

Sen jälkeen kun Fifty Shades of Greyn -elokuvan jatko-osa ilmestyi, markkinoille tuli myös on myös uusi sarja tuotteita nimeltä Fifty Shades Darker. Belugi A/S on varmistanut täyden tuotevalikoiman. Sitten jost haluat kokeilla yhden tai useamman tuotteen, löytyvät ne meiltä Pohjoismaiden alhaisimpaan hintaan.

Nauttikaa!

Löydä inspiraatiota oppaassamme BDSM aloittelijoille.