Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP219
Nännistimulaattorit
Hinta
Merkki

Nännistimulaattorit

Nännit ovat monelle erittäin erogeeninen alue ja niiden kanssa leikittely voi olla äärimmäisen kiihottavaa. Joko kädellä, jalalla, höyhenellä, jääkuutiolla tai seksilelulla nännistimulaattorin muodossa. Nännistimulaattoreista on kaksi erilaista versiota. On olemassa nänninipistimiä sekä nännipumppuja. Mutta nännistimulaattori voi olla myös dildo, Satisfyeri tai jokin muu, jota voit käyttää nänniesi ja niitä ympäröivän alueen kanssa leikkimiseen. Ja muista, että sekä miehillä ja naisilla ovat nännit erogeeninen alue, joten nämä stimulaattorit ovat molempien sukupuolten käytettävissä.

Nännistimulaattorit - Nänninipistimet

Nänninipistimet ovat muodoltaan kuin pyykkipojat, joten niitä käytetään samalla tavalla - toista päätä puristetaan niin, että toinen pää avautuu. Avattu pää asetetaan sitten nänniin. Siksi on helppoa ymmärtää, että nipistyksen voimakkuutta olisi hyvä voida säätää niin, että ne voivat nipistää pehmeästi tai kunnolla tai siltä väliltä. Joten lähes kaikkissa nännistimulaattoreissa on tämä ominaisuus. Niitä voidaan myös säätää joko esileikin tai yhdynnän aikana.

Nännistimulaattorit - Nännipumput

Toinen nännistimulaattorityyppi on nänni- tai rintapumppu. Nämä toimivat asettamalla yksi pää rinnalle ja pumppaamalla toisesta päästä, jotta siellä syntyy pieni tyhjiö, joka stimuloi nänniä. Tämäntyyppinen nännien stimulaatio on ihanan herkullinen ja koska et pysty koskettamaan itse nänniä, et voi muuta kuin nauttia tyhjiön aiheuttamasta tunteesta.

Nännistimulaattorit kaikille

Kyllä - kuten aiemmin mainittiin, sekä miehet että naiset voivat käyttää nännistimulaattoria. Ikä ei myöskään mitenkään vaikuta nännistimulaattorin käyttöön. Siksi toivotamme teille kaikille nautinnollisia hetkiä. Belugista löytyy varmasti myös täydellinen nännistimulaattori sinulle - kokeile ihmeessä!