Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9417&groupid=GROUP218
Piiskat, läimäyttimet ja kutittimet
Hinta
Merkki

Piiskat, läimäyttimet ja kutittimet

Läimäytys pakaroille tai muualle aiheuttaa pienen kihelmöinnin ja voi saada aikaan uskomattoman intensiivisen kiihottumisen. Piiskalla tai läimäyttimellä aiheuttu kipu ilmenee monena eri versiona ja vahvuutena, ja juuri sen oikean tasapainon löytäminen on taiteen laji, jotta löydät juuri sen piiskan tai läimäyttimen joka sopii tarpeisiisi. Belugissa meillä on valtava valikoima piiskoja ja läimäyttimiä, joten tutustu sivullemme. Täällä on ehdottomasti yksi tai useampi myös sinulle.

Bondagen ei tarvitse olla kivuliasta, rajua tai nöyryyttävää. Yhtä hyvin siinä voidaan vain kokeilla pienien väreiden aikaansaamista ja löytää tasapaino yhdessä.

Seksin harrastaminen piiskan tai läimäyttimen kanssa luo hyvin läheisen ja voimakkaan suhteen. Parina tutkitte toistenne rajoja ja tutustutte tuntemaan toisenne aivan uudella tavalla.

Piiskat

Piiska on suhteellisen jäykkä "tikku", jonka toisessa päässä on kädessä pidettävä kahva, hänelle joka ohjaa, ja toisessa päässä on esimerkiksi sydämen, neliön tai vastaavan muotoinen "kieli", joka osuu häneen, joka vastaanottaa ruoskintaa ja kipua. Tällaisiä piiskoja on saatavana monissa lajikkeissa. Eri vaihtoehtojen avulla voit valita kuinka paljon kipua toivot ruoskalta. Erittäin jäykkä ruoska, joka on valmistettu teräksestä ja ilman nahkaa tai vastaavaa aiheuttaa paljon kipua. Nämä ruoskat jättävät osuessaan iholle punaisia ​​viivoja. Skaalan lempeämmästä päästä löydät piiskoja, jotka on valmistettu pehmeämmästä materiaalista kuin teräs ja jotka on päällystetty pehmeällä kankaalla ja jossa on esimerkiksi nahkainen kieli, joka ei tuota yhtä paljon kipua. Tällaisiä suositellaan aloittelijoille.

Toinen tyyppi on sellainen, jota yleensä kutsutaan "seitsemän hännän" ruoskaksi. Näissä ruoskissa kaistaleet, tyypillisesti nahkaiset, lisäävät kipua. Nämä ruoskat ovat myös erittäin helppoja käyttää, koska niiden aiheuttama kipu on rajallinen ja voit siten helpommin kokeilla, kuinka paljon kipua haluat.

Läimäyttimet

Useimmat läimäyttimen ovat lähestulkoon vanhanajan pallopuun muotoisia. Toisin sanoen, niiden päässä on ylöspäin laajeneva kahva - jopa 8 - 10 cm leveä. Läimäyttimet voidaan valmistaa eri materiaaleista. Aina pehmeästä nahasta kevyeen teräkseen asti. Lisäksi läimäytin voidaan päällystää erilaisilla kankailla, mikä tekee kivusta suurempaa tai miedompaa riippuen siitä, kuinka pehmeää kangas on.

Ovatko läimäyttimet ja piiskat kaikille?

Kyllä - piiskat ja läimäyttimet ovat kaikille, jotka harrastavat bondagea ja kaikille, jotka haluavat kokeilla sitä. Piiska tai läimäytin on lähes välttämätön väline leikissä, sillä kipu voi olla uskomattoman herkullinen. Puhummeko tässä sellaisesta kivusta, joka vaihtelee kihelmöinnin ja voimakkaan kivun välillä? Sellaisesta, joka tuntuu pakaroissa, rinnoissa, vulvassa, häpyhuulilla tai klitoriksella? Tai kysessä on yhdistelmä kosketettua ja sen jälkeen hieman kipua? Te päätätte - teidän täytyy leikkiä ja nauttia leikistä piiskaasi tai läimäyttimesi kanssa!

Bondageleikissä piiskan tai läimäyttimen avustamana on se usein uskomattoman vapauttavaa, sekä dominoivana (joka määrää ja aiheuttaa kipua) ja nöyryyttävänä (joka noudattaa käskyjä ja vastaanottaa kipua) kumppanina antautumaan uusien ja hämmästyttävien kokemusten viemäksi. Aloita lempeällä bondagella, osta sellainen piiska, ruoska tai mela, joka ei satu paljoa. Lisää sitten ärsykkeitä, sido kiinni silmäside ja laita merkille, minne leikki johtaa. Jos ette ole aikaisemmin kokeillut bondagea, se vie teidät hyvin eroottiseen maailmaan, jossa mikään ei ole sellaista kuin minkä tunnette ennestään, ja missä piiskaa tai läimäytintä voidaan vaihtaa mielialan mukaan. Iloitkaa .... se antaa teille suurta nautintoa!

Muista, että kipu voi olla uskomattoman herkullinen oikealla ruoskalla.

Tämän luokan lelu voi olla uskomattoman jännittävä, mutta on yhtä on tärkeää painottaa - molempien osapuolten täytyy nauttia leikistä!