Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
11.tammikuuta 2018

Hyvät itsetyydytysvälineet miehille

On olemassa runsaasti mahdollisuuksia, jos sinä miehenä haluat tehdä sooloseksikokemuksestasi erilaisen ja jännittävämmän.
Mutta kaikkien näiden vaihtoehtojen keskellä voi olla vaikeaa saada selville mistä aloittaa ja minkälaisen kokemuksen mistäkin lelusta saat vastineeksi. Siksi olen koonnut joukon esimerkkejä, joiden avulla saat tietoa erilaisista leluista.

Aina kun hankit itsellesi uuden lelun, voi se vaatia muutaman tutustumiskerran ennen kuin saat irti mahdollisimman suuren hyödyn tuotteesta. Kaikkia itsetyydytystuotteita voidaan käyttää myös kumppanin kanssa, pienenä ylimääräisenä rekvisiittana.
 
Vähän maustetta
On tuotteita, jotka tukevat itsetyydytystä. Näiden kanssa masturboit tavalliseen malliin, mutta kulloinkin käyttämäsi tuote antaa kokemuksellesi lisäpotkua. Voit esimerkiksi käyttää penisrengasta, joka tekee peniksestä erityisen jäykän ja sen kanssa voit todella tuntea olevasi täynnä. Ja jos käytät vibraattorilla varustettua penisrengasta, voi myös tämä antaa kokemukselle lisäulottuvuuden.
 
Tenga munamasturbaattorit
Tengan valmistamat silikoniset munat ovat hyvin pieni, halpa ja simppeli tuote. Kerta kaikkiaan erinomainen lelu, jolla pääset helposti alkuun ja vaihtelemaan itsetyydytyskokemustasi. Pieni munamasturbaattori on valmistettu silkkisen sileästä ja erittäin joustavasta silikonista, joka voi venyä uskomattoman paljon.
 
Näin Tenga munamasturbaattorit toimivat
Ensialkuun muna pakataan ulos ”kuoresta”. Tämän seurauksena saat käteesi pienen, munanmuotoisen silikonimötin. Sen yhdessä päässä on reikä, jonka voitelet liukuvoiteella. Tämä reikä asetetaan terskan päälle ja sen jälkeen ”puet” masturbaattorin vetämällä sitä käden avulla alas. Sitten masturboit kuten tavallisesti, vetämällä pehmeää silikonia edestakaisin. Se toimii ikään kuin ylimääräisenä kerroksena esinahkaa, mutta pienellä lisällä…
Tenga munista on monia eri versioita. Ulkoa päin ne ovat kaikki samankokoisia, mutta sisärakenteeltaan voi niissä olla suuriakin eroja. Jotkut ovat sileitä, jotkut nystyröityjä, joissakin on uria jne. Siksi jokainen muna antaa hieman erilaisen tunteen kuin toiset, vaikka kyseessä onkin sama sarja.
Voit ostaa näitä masturbaattoreita yksitellen, mutta voit myös ostaa 6 kpl. munalokeron, jossa saat kerralla kuusi eri rakennetta kokeiltavaksi.
Voit halutessasi pestä masturbaattorit käytön jälkeen haalealla vedellä ja saippualla ja käyttää niitä uudelleen noin 5-6 kertaa.
 
 
Värinät
Useimmat ihmiset yhdistävät vibraattorit ensisijaisesti naisten käyttämiin leluihin. Mutta tosiasiassa on olemassa myös miehille suunniteltuja vibraattoreita, jotka on valmistettu erityisesti peni stimulointia varten.
Esimerkiksi
 
Cobra Libre II Funfactoryltä
Vibraattori näyttää futuristiselta ajoneuvolta, joka on valmis villiin koeajoon...
 
Näin Cobra Libre II toimii
Penis sijoitetaan silkkisen sileän silikonin vuoraamaan syvennykseen. Jos vielä lisäät hieman liukuvoidetta, tulee kokemuksesta vielä parempi.
Sitten kytket lelun päälle, jonka jälkeen voit säätää kahden moottorin voimakkuutta ja värinämallia. Voit säätää näitä moottoreita erikseen, joten voit stimuloida itseäsi juuri sillä tavalla, joka toimii parhaiten. Lelulla on monta säätövaihtoehtoa, joten voi mennä jonkin verran aikaa ennen kuin tunnet kaikki sen vaihtoehdot ja selvität minkälainen yhdistelmä on sinulle nautinnollisin.
Kun käytät Cobra Libraa, sinun ei tarvitse tehdä mitään itse. Voit valita olla täysin hiljaa ja antaa laitteen tehdä kaiken työn puolestasi. Mutta voit myös liikkua laitteen mukana, jos tunnet tämän tekevän kokemuksesta paremman.
Cobra Libre on uudelleenladattava ja 100% vedenpitävä. Joten voit rauhassa ottaa sen mukaan kylpyyn.
 
Realistinen tunne
Jos haluat lähes samanlaisen tunteen kuin minkä saat harrastaessasi seksiä kumppanin kanssa, mutta silloin kun olet yksin, voi "pocket pussy" eli tekovagina olla oikea valinta. On olemassa valtava valikoima erilaisia vaihtoehtoja, riippuen siitä, minkälaista stimulaatiota haluat tuntea ja mikä sytyttää sinut. Nämä tuotteet tulevat tavallisesti putken muotoisina ja niissä on pehmeästä ja joustavasta, ihon kaltaisesta silikonista valettu emätin-, suu- tai peräaukko.
Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, ja tuotteet tulevat monilla eri ominaisuuksilla varusteittuina sekä monissa lajikkeissa ja hintaluokissa. Voit esimerkiksi saada aitoja kopioita tunnettujen pornotähtien vaginoista, peräaukoista tai suuaukoista.
Fleshlight on erittäin laadukas tuotemerkki, joka jatkuvasti kehittää uusia ja jännittäviä tuotteita.
Kokeile esimerkiksi yhtä Fleshlight-tuotteistamme.
 
Näin käytät Fleshlighttiä
Lelu koostuu kahdesta osasta. Kotelosta ja pehmeä silikoniosasta, jonka voit poistaa ja puhdistaa käytön jälkeen.
Fleshlight on kehittänyt patentoidun ja erittäin realistiselta tuntuvan silikonin, jota he kutsuvat Fanta Flesh© nimellä. Koskettaessasi sitä se tuntuu aidolta iholta. On olemassa lukemattomia malleja, jotka sisältävät erilaisia rakenteita ja antavat erilaisia tuntemuksia. Joihinkin malleihin voidaan myös sijoittaa pieni, yksi tai useampi luotivibraattori, joka antaa kokemukselle kuin kokemukselle lisäulottuvuuden.
Aloita laittamalla Fleshlightin silikoniosan lämpimään veteen, kunnes se saavuttaa mukavan lämpötilan. Sen jälkeen aseta se takaisin koteloon, lisää vesipohjaista liukuvoidetta ja se on valmis käyttöösi. Käytön jälkeen ota silikoninen ulos ja pese se vedellä ja/tai Toy Cleaner -puhdistussuihkeella. Kun silikoninen osa on täysin kuiva, sirottele sen päälle hieman talkkia tai hoitojauhetta. Sitten silikoni pysyy sileänä joustavana pidempään ja lelun käyttöikä kasvaa huomattavasti.
 
Realistinen rakastelunukke
Jos haluat mennä askeleen pidemmälle ja sijoittaa enemmän "kehoon", voit joko aloittaa puhallettavalla nukella, jos se on kokonaisen vartalon tunne, joka saa sinut syttymään. Mutta Pipedream valmistaa myös silikonisia nukkeja, joilla on painoa ja jotka tuntuvat aidolta vartalolta.
 
Pipedream Fuck me Silly 2
Tällä nukella on suuret rinnat, pakarat, emätin ja peräaukko, ja voit kääntää häntä ja työntyä häneen monessa eri asennossa mieltymyksesi mukaan. Voit esilämmittää nuken lämpimässä vedessä, ja laadukkaan liukuvoiteen kera, tuntuu hän aidolta naiselta. Nukke puhdistuu helposti ja jos puuteroit hänet käytön jälkeen talkilla, säilyy materiaali joustavana ja herkullisena moneen nautinnolliseen tuokioon.
 
Passiivinen hieronta
Voit myös valita sellaisen hierontalaitteen, joka sijoitetaan peniksen päälle ja joka tekee kaiken tarvittavan puolestasi. Se pyörii, hieroo elintäsi ja työskentelee peniksesi ympärillä siihen asti että saat kauniita orgasmeja tekemättä mitään muuta ylimääräistä. Sinun tarvitsee vain kytkeä laite päälle painamalla painiketta ja nauttia…
Esimerkiksi Pipedream Extreme Roto-Bator Mouth on tässä hyvä valinta.
 
Näin tuote toimii
Tällä kotelomaisella tuotteella on erittäin tehokas moottori, jonka voit säätää erilaisiin intensiteetteihin ja värinämalleihin. Voit ohjata laitteen nopeutta, voimakkuutta, suuntaa ja kiertoa yksitellen, joten on olemassa paljon erilaisia yhdistelmävaihtoehtoja. Myös kotelon sisällä on metallihelmiä, jotka pyörivät ja muodostavat eri kuvioita.
Tuotteen sisäosa on irrotettava silikoniholkki, jonka nystyröity sisärakenne yhdessä kotelon kanssa, antaa sinulle ihanaa ja erilaista mielihyvää.
Käytön jälkeen holkki voidaan poistaa ja pestä.
Monet muut itsetyydytystuotteet pyrkivät jäljittelemään tunteen naisen sisällä olemisesta, mutta tämän tuotteen tavoitteena on sen sijaan tarjota täysin erilaista stimulaatiota. Sellaista, jota kukaan ihminen ei pysty tarjoamaan. Se on todella ainutlaatuinen tunne.
 
Anaalistimulaatio
Monet heteromiehet yhdistävät anaalistimulaation homoseksuaalisuuteen. Mutta KAIKILLA miehillä on eturauhanen, joka on äärimmäisen erogeeninen alue. Joten KAIKKI miehet voivat tuntea seksuaalista mielihyvää peräaukon sisällä ja sen ympärillä, jos siihen liittyvät ennakkoluulot asetetaan takaisin hyllylle.
Miehet, jotka ovat kokeilleet anaalistimulaatiota sanovat usein, että se toimii "ekstrana", tehden seksikokemuksesta intensiivisemmän. Sekä yksin masturboidessa että ollessa yhdessä kumppanin kanssa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anaalistimulaation tarkoitettuja tuotetta voidaan käyttää aktiivisesti, jossa tavoitteena on stimuloida eturauhasta. On olemassa myös toinen, passiivisempi lähestymistapa, jossa tuote asetetaan peräaukkoon. Silloin voit masturboida kuten tavallisesti mutta silti saada uuden kokemuksen.
Markkinoilla on lukuisia tuotteita, jotka stimuloivat miehen eturauhasta. Jotkut ovat yksinkertaisia, eturauhaseen osumista varten suunniteltuja ​​dildoja, kun taas toiset ovat laitteita, joissa peräaukon stimulaatio on yhdistetty penisrenkaaseen, välilihan tai kivesten stimulaatioon tai joissain tapauksissa naisen klitoriksen stimulaatioon. Joissakin on sisäänrakennettu vibraattori, toisissa malleissa on lisädildo, jotta voit työntyä naisen molempiin aukkoihin samaan aikaan kun lelu stimuloi penistäsi ja peräaukkoasi.
Tämä tuoteryhmä on luultavasti kaikkein jännittävin paikka löytää uutta ja sellaisia malleja, joita et uskonut olevan olemassa.
Pipedreamillä on hyvin laaja valikoima tällaisia tuotteita Anal Fantasy -sarjassaan.

Kirjoittanut:
Seksologi, Marie Oddershede

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi