Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
Uutuudet

Apteekki parempaan seksiin

On tärkeää, että tunnet olosi hyvältä!

Parempaa seksiä kaikille

Belugissa meillä on koko hyvinvointiosasto täynnä tuotteita parempaan seksiin. Ja seksikaupassa, joka myy seksileluja ja eroottisia alusvaatteita, hyvinvointituotteet koostuvat tietenkin sellaisesta valikoimasta, joka sopii täydellisesti myymiimme tuotteisiin. Meiltä löytyvät niin kondomit, liukuvoiteet, puhdistusaineet, hoitotuotteet, hierontaöljyt, hierontakynttilät, miesten halunlisääjät, naisten halunlisääjät ja paljon kaikkea näiden väliltä. Yksittäisiltä sivuilta voit lukea lisää kunkin kyseisen tuoteryhmän tuotteista, miten niitä käytetään ja mikä niistä mahtaisi sopia sinulle ja tarpeisiisi. Voit myös kokeilla hieman sitä ja tätä, koska jotkin saatavilla olevista tuotevarianteista ovat erilaisia valmistajasta riippuen. Siksi meidän voi olla vaikea sanoa minkä valmistajan tuotteet ovat eniten sinun makuusi.

Mielestämme hyvä seksi alkaa ihanasta vartalosta

Jokaisen kroppa on erinomainen, hyvin voideltu kone, joka kykenee aivan uskomattomiin asioihin, jos vain pidät siitä hyvää huolta. Mutta miten pidät kropastasi huolta parhaiten?

Jos vastaus tähän kysymykseen olisi selkeä ja yksinkertainen, ei olisi olemassa niin montaa mielipidettä ja erimielisyyttä aiheesta. Mutta vaikka onkin monta reseptiä siihen mitä kuuluu tehdä, ainakin se on varmaa ja tärkeää, että varmistat sen että sinulla on hyvä suhde omaan vartaloon. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tunnet olevasi siisti ja houkutteleva, tuoksut hyvältä ja olosi on rento. Kaikki tämä antaa sinulle hyvinvoinnin ja ilon tunteen lisäksi hyvän yhteyden omaan seksuaalisuuteesi ja mahdollisuuden kokea todella hyviä kokemuksia.

Belugin hyvinvointiosastolta löydät tuotteita, jotka hoitavat ja hemmottelevat koko vartaloa. Tuotteita, joista sinä ja kumppanisi voitte nauttia yhdessä, ja tuotteita, jotka voivat antaa sinulle uusia ja erilaisia ​​kokemuksia.

Kokeile esimerkiksi yhtä meidän hierontakynttilöistä kumppanisi kanssa. Sytyttäessä kynttilä luo eroottisen tunnelman ja tuo miellyttävän tuoksun. Myöhemmin lämmin, sula öljy kaadetaan vartalolle ja saat luvan antaa kumppanillesi ihanan lämpimän ja nautinnollisen hierontaelämyksen.

Jos etsit liukuvoidetta, meillä on runsaasti erilaisia ​​vaihtoehtoja myös näissä. Jotkut tulevat maulla tai tuoksulla, mutta on olemassa muita, joilla on lämmittävä tai viilentävä vaikutus. Kokeile hieman erilaisia ja koe kaikki ne elämykset, joita pieni vaihtelu voi tarjota. Suosittelemme sinua testaamaan paria voidetta siinäkin tapauksessa jos et ole niitä aiemmin käyttänyt etkä koe tarvetta. Liukuvoide antaa nimittäin erilaisen tunteen, kuin jonka tunnet ennestään.

Meillä on myös tuotteita karvojen poistoon, ehkäisyyn, kauneudenhoitoon ja kaikkeen muuhun, minkä tulisi auttaa sinua tuntemaan olosi hyvältä niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi