Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP82
Hierontaöljyt
Hinta
Merkki

Hierontaöljyt

Ei ole vissiin olemassa kovin monia ihmisiä, jotka eivät ajattele että hieronta on mahtavaa. Hieronta on erittäin intiimi kokemus kahden ihmisen välillä.

Täydellinen esileikiksi, välileikiksi tai ihanan seksin jälkeiseksi jälkileikiksi. Tai ehkä muuten vain osana tavallista päivää, jona kaipaat hieman lisäpiristystä ja hyvinvointia.

Belugissa meillä on monia erilaisia hierontaöljyjä. Haluaisit ehkä kokeilla sytyttää hierontakynttilän ja kaataa sen sisältämää lämmintä, ihanalta tuoksuvaa öljyä kumppanisi iholle.

Hierontaöljyjä kaikille

Hierontaöljyä voivat käyttää kaikki ihmiset, ja Belugissa kaikki öljyt on valittu huolella suurimmilta valmistajilta, mutta meillä on myös useita pienempiä valmistajia, jotka ovat mielestämme mielenkiintoisia ja heidän dokumentaationsa ovat paikallaan. On kuitenkin loppujen lopuksi puhe tuotteesta, joka hierotaan ihoon!

Jos olet allerginen hajusteille, sinun kannattaa tietysti valita täysin hajusteeton hierontaöljy.

Hierontaöljyt - Suosituimmat merkit

Suosituimmat hierontaöljyjen valmistajat ovat Shunga© ja Pjur©. ja molempien tuotteet löytyvät tietysti Belugista. Nämä kaksi tuotemerkkiä ovat erikoistuneet hyvinvointituotteisiin, jotka sissältävät hierontaöljyt. Ne tuottavat useita erilasia hierontaöljyjä, joilla on erilainen rakenne ja erilaiset tuoksut, mutta myös hierontaöljyjä, joita voidaan käyttää myös liukuvoiteina, kun hieronnasta tuleekin intiimimpää.