Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP84
Intiimialueen karvanpoisto
Hinta
Merkki

Intiimikarvanpoisto ja tarvikkeet

Jos et pidä liioista vartalokarvoista, on olemassa monia erilaisia ​​menetelmiä poistaa epätoivotut karvat. Kauneusklinikassa he voivat tehdä tämän tehokkaasti, mutta se voi käydä kalliiksi ja olla myös hieman rajat ylittävää, varsinkin jos karvojenpoisto tapahtuu intiimialueilla vieraan henkilön suorittamana.

On runsaasti mahdollisuuksia tehdä karvanpoisto kotona itse tai ehkä kumppanin avustamana. Se voi jopa olla osa esileikkiä tai seksuaalista peliä.

Karvojen poisto kaikille

On olemassa monia erilaisia ​​menetelmiä, joista jokaisella on etuja ja haittoja. Voit valita ajella höylällä tai pienellä partakoneella. Etuna tässä on se, että se on nopeaa ja kivutonta ja se voidaan tehdä päivittäisenä rutiinina. Voit myös käyttää vahaa tai epilaattoria, jos hiukset on poistettava juurineen. Se kestää kauemmin ja voi olla hieman kivuliasta, mutta iho pysyy sileänä ja karvattomana pidempään. Uudet, tilalle kasvavat karvat alkavat hentoina karvoina. Siksi et tunne sellaista sänkeä, jonka tavallinen karvanajo saattaa aiheuttaa.

Jos käytät trimmeriä, voit tehdä hienoja, intiimejä "kampauksia", joiden avulla voit yllättää kumppanisi seuraavan kerran kun harrastatte seksiä. Tässä voit esimerkiksi käyttää ajeluun kaavainta tai voit tehdä sen "vapaalla kädellä". Kokeile sitä.

Sen jälkeen kun olet ajellut itsesti, käyttänyt vahaa tai epilaattoria, suosittelemme lämpimästi sivelemään alueelle geeliä tai öljyä, jotta vältät ihon punoituksen. Punaiset näpyt eivät ole siistit ja voivat helposti aiheuttaa ihon kutinaa.

Belugissa meillä on tuotteita erilaisiin karvojenpoistomenetelmiin. Voit ostaa sellaisen, mikä on ennestään tuttu tai saatat haluta kokeilla jotain uutta.