Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP87
Kondomit
Hinta
Merkki

Kondomit

Kun käytät kondomia, vältät erittäin suurella todennäköisyydellä epä-toivotut raskaudet ja sukupuolitaudit.Mutta kondomien välillä on erittäin suuria eroja.

Kondomeita kaikille

Kondomin valintaan vaikuttaa se, tullaanko sitä käyttämään yhdyntään, suuseksiin, anaaliseksiin tai näiden yhdistelmään. Mutta tietenkin myös peniksen pituus ja paksuus vaikuttavat siihen, mikä kondomeista sinun pitäisi valita. Lisäksi eri ihmisten mieltymysten välillä on paljon eroa ja siksi valinnastasi pitäisi myös heijastua mistä itse pidät.

Mikä kondomeista pitäisi valita?

Kaikkein oleellisinta on, että kondomi on oikean kokoinen. Yleensä saatavilla on 3 kokoa. Pieni, keskisuuri ja suuri/XL. Pienet koot sopivat penikselle, jonka erektiopituus (peniksen ollessa jäykistynyt) ei ylitä 12 cm. Keskipitkät kondomit sopivat jäykistyneelle penikselle, jonka pituus on 12 - 17 cm välillä ja sitten suuri/XL kondomi sopii parhaiten yli 17 cm:sille. Mutta peniksen halkaisija vaikuttaa myös koon valintaan. Jos peniksesi halkaisija on korkeintaan 49 mm, valitse pieni kondomi, jos halkaisija on 50 - 60 mmm välillä, valitse keskisuuri kondomi ja jos halkaisijasi on yli 60 mm, valitse suuri/XL kondomi. Peniksiä on tietenkin kaikenkokoisia ja muotoisia, ja siksi voi olla vaikea valita juuri oikea koko ensimmäisellä kerralla. Jos et voi välittömästi tiedä, mikä kondomikoko sopisi sinulle parhaiten, suosittelemme, että kokeilet keskisuurta kondomia. Kokeile pukea kondomi ennen yhdyntää ja masturboida kyseisen kondomin kanssa. Kondomi ei saa istua löysästi tai luiskahtaa pois. T'ällöin valitse pienempi kondomi. Toisaalta ei kondomi saa istua niin tiukasti että se hajoaa. Jos näin tapahtuu, tarvitset muitta mutkitta suuremman kondomin.

Puuduttavat kondomit

Puuduttavista kondomeista on tullut erittäin suosittuja ja nyt niitä myydään lukuisissa muunnelmissa. Kondomin sisälle on lisätty erittäin pieni määrä puuduttavaa ainetta, mikä tarkoittaa että et laukea yhtä nopeasti ja siksi voit yleensä välttää ennenaikaisen siemensyöksyn. Useimmat miehet kokevat, että he voivat nauttia seksistä kumppanin kanssa paljon kauemmin, kun he käyttävät puuduttavaa kondomia ja lopuksi saavat voimakkaampia ja parempia orgasmeja. Puuduttavia kondomeita kutsutaan myös viivästyttäviksi kondomeiksi koska niissä on samaa ainetta kuin esimerkiksi viivästys-suihkeessa.

Maku- tai tuoksukondomit

Jos aiot harrastaa suuseksia kondomin kanssa (jotta vältät sukupuolitaudit), voi olla hyvä idea kysyä kumppanisi suosikkimaku. Pitääkö hän mansikoista, vadelmista, karamellista, kahvista tai jostain muusta? Ja sitten valitse kondomi, jolla on vastaava maku. Muussa tapauksessa voi kondomi maistua hieman synteettiseltä tai kumimaiselta, koska se on usein valmistettu lateksista (kumista).

Kondomit anaaliseksiin

Jos aiot harrastaa anaaliseksiä, on tärkeää valita erittäin vahva kondomi, koska peräaukko voi hyvin olla emätintä tiukempi ennen kuin se ns. lämpenee. Vahvat kondomit ovat hieman nykykondomeja paksumpia, mutta tämä on uskomattoman pieni ero ja varmasti sen arvoinen, että sinun ei tarvitse ajatella haluatko vaihtaa kondomia seksin aikana.

Kondomit villiin seksiin

Jos tiedät, että tulet harrastamaan villä seksiä tai seksiä useamman tunnin ajan, on sinun valittava vahva ja kestävä kondomi. Kondomi ei tavallisesti "kulu", mutta kondomin valmistuksessa käytetään erittäin ohuita materiaaleja, joten suosittelemme aina, että ostat kestävämmän kondomin villiin seksiin. Siksi voikin olla ajatus pitää varmuutta varten tallella useita erilaisia ​​kondomeja, jos ette etukäteen tiedä tarvitsetteko kondomin villiin, pitkäkestoiseen tai vähemmän villiin seksiin.

Kondomi naisille

Belugista voit myös ostaa kondomin naisille: FEMIDOM. Tämä kondomi suojaa emätintä. Se on pehmeä ja mukava käyttää ja sitä voi jopa käyttää yhdessä miehille tarkoitettujen kondomien kanssa, mikä antaa lisäsuojan.

Suosittuja kondomimerkkejä

Belugin suosituimmat kondomikerkit ovat Durex©, Worlds-Best©, Fun Factory sekä London. Durex ja Worlds-Best er erikoistuneet kondomien valmistamiseen ja tämä tarkoittaa sitä, että näiltä merkeiltä löydät erityisen monia kondomivaihtoehtoja. Fun Factory on parhaiten tunnettu seksileluistaan, mutta he ovat myös valmistaneet kondomisarjan, joka mielestämme on uskomattoman hyvä ja kohtuuhintainen. London tunnetaan parhaiten kondomien tukkumyyjänä ja heiltä löytyykin kondomeja hyvin edulliseen hintaan.

Belugissa meillä on laaja valikoima kondomeja jokaiseen makuun. Tutustu valikoimaamme. Löydä suosikkisi, mutta kokeile mieluusti myös jotain uutta... Kokeilemalla uutta saat yleensä uusia ja jännittäviä kokemuksia.

Meillä on myös erityisiä kondomisekoituksia, joissa saat monta erilaista kondomia pussissa. Ne antavat sinulle mahdollisuuden kokeiluun.

Lue lisäksi kattava oppaamme Näin käytät kondomia, jos sinulla on vähänkään epäselvyyttä siitä, miten kondomia käytetään oiken.