Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP80
Liukuvoiteet
Hinta
Merkki

Liukuvoiteet

Liukuvoide on yksinkertaisesti ihmeaine. Lelujen osalta sen käyttö ratkaisee, kuinka paljon iloa voit saada lelusta irti. Ja vaikka voisitte aivan luonnollisesti tuottaa runsaasti liukastetta itse, ylimääräinen liukaste mahdollistaa sen, että voitte harrastaa seksiä tuntikausia arkuutta kärsimättä.

Meiltä löydät useita erilaisia liukuvoiteita, jotka ovat joko silikoni- ​​tai vesipohjaisia.

Vesipohjaiset liukuvoiteet

Vesipohjaista voi käyttää kaikille seksileluille, ja se on yleensä myös vaaratonta jos se pääsee suuhun. Ne ovat kuitenkin usein hieman tahmeampia kuin silikonipohjaiset voiteet, ja vähitellen imeytyvät ihoon. Varustaudu siksi siihen, että käytät sitä hieman enemmän kuin silikonipohjaista.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Silikonipohjainen voiteluaine on erittäin riittoisa eikä imeydy iholle kuin vesipohjainen. Sinun tulisi kuitenkin olla hyvin tietoinen siitä, sopivatko ne lelujen kanssa käytettäviksi vai ei. Jotkut silikonipohjaiset voiteluaineet voivat tuhota leluja (silikonisia, muovisia sekä kumisia) ja kondomeja. Näitä voiteita tulisi yleensä käyttää vain, jos käytät lasista, teräksestä, puusta tai kivestä tehtyjä leluja tai tavalliseen seksiin ilman leluja. Silikoniliukuvoide on kuitenkin yleensä melkoisen mahtava anaaliseksiin.

Lue myös suuri oppaamme liukuvoiteiden maailmaan.