Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP262
Vesipohjaiset liukuvoiteet
Hinta
Merkki
Testivoittaja
€ 17,00 € 12,71

Vesipohjaiset liukuvoiteet

Vesipohjaista liukuvoidetta voidaan käyttää kaikentyyppiseen seksiin ja kaikien seksilelujen kanssa. Toisin kuin silikonipohjainen liukuvoide, vesipohjainen voiteluaine imeytyy ihoon. Se lisää siten "luonnollista" kosteutta intiimiialueillesi, ja tämä tekee sinusta pehmeän ja herkullisen. On kuitenkin syytä olettaa, että vespohjaista liukuvoidetta kuluu enemmän, sillä sitä pitää sivellä hieman useammin ja mieluummin suuremmissa määrin, koska se, kuten sanottua, on imeytyvää.

Vesipohjaiset liukuvoiteet seksileluille

Seksilelut tehdään useimmiten silikonista. Sen vuoksi ne ei kestä silikonipohjaista liukuvoidetta. Se vaurioitaa seksileluissa olevaa silikonia. Siksi sinun kannattaa AINA käyttää vesipohjaista liukuvoidetta silloin kun käytät seksileluja. Jotkut merkit mainostavat, että niiden silikonipohjaista voiteluainetta tai niin-sanottua hybridi-liukuvoidetta voidaan käyttää myös seksileluen kanssa. Emme suosittele sitä. Sitä, että seksileluja tulisi käyttää vain vesipohjaisten voiteluaineiden kanssa ei voida korostaa riittävästi.

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat kaikille

Kaikki ihmiset voivat käyttää vesipohjaisia ​​voiteluaineita, ja ihon on aina hyvä saada lisäkosteutta. Vesipohjainen voiteluaine tekee ihosta pehmeän, herkullisen ja joustavan ja tämä on kaikille hyväksi. Riippumatta sukupuolesta ja iästä.