Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP86
Orgasmin tehostajat - miehille
Hinta
Merkki

Orgasmin tehostajat ja halunlisääjät – miehille

Ihmiset ovat kautta aikojen kokeilleet kaikenlaisia sukuviettiä kiihottavia aineita, joiden pitäisi antaa lisää halua, rakastumisen tunteen, pidentää nautintoa tai tehostaa sitä. Joidenkin kasviperäisten lääkevalmisteiden vaikutusta on sen jälkeen dokumentoitu, kun taas toiset ovat jääneet kyseenalaisemmiksi. Tuotteita, jotka voivat tehdä seksielämälle hyvää tutkitaan ja kehitetään yhä.

Jäykistynyt penis, joka voi rakastella tuntikausia ilman laskeutumista, on aina ollut erittäin korkeassa suosiossa miesten kesken, joten tuotteet kuten Viagra ovat vieneet mukanaan. Belugissa emme myy reseptilääkkeitä, mutta meillä on valikoima muita tuotteita, jotka voivat herättää aistisi ja antaa seksikokemuksille lisäpotkua.

Voisit esimerkiksi kokeilla liukuvoidetta, jolla on lämmittävä- tai viilentävä vaikutus. Tai viivasuihketta, joka saa erektiosi kestävän pitempään - jotta et saa orgasmia liian nopeasti. Monet naiset arvostavat tätä!

Orgasmintehostajat - Miten ne toimivat?

Orgasmin tehostajat tai halunlisääjät miehille tulevat eri lajikkeissa. On olemassa vaihtoehtoja, jotka herättävät aistet, kuten öljyjä ja kynttilät. Mutta on myös sellaisia halunlisääjiä, jotka pyrkivät lisäämään peniksen verenkiertoa. esimerkiksiksi jos tuotteessa on vähän chiliä tai muuta vahvaa ainetta. Kun verenkierto lisääntyy, tulee erektiosta voimakkaampi ja saavutat suurempia ja pidempiä orgasmeja. Kaikki tuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja ovat siten täysin vaarattomia. Yksi ongelma on se, että voit tulla "riippuvaksi" orgasmin tehostajista, koska niiden aikaansaamat orgasmit ovat uskomattoman herkullisia.