Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP85
Orgasmin tehostajat - naisille
Hinta
Merkki

Orgasmin tehostajat ja halunlisääjät – naisille

Ihmiset ovat kautta aikojen kokeilleet kaikenlaisia sukuviettiä kiihottavia aineita, joiden pitäisi antaa lisää halua, rakastumisen tunteen, pidentää nautintoa tai tehostaa sitä. Joidenkin kasviperäisten lääkevalmisteiden vaikutusta on sen jälkeen dokumentoitu, kun taas toiset ovat jääneet kyseenalaisemmiksi. Tuotteita, jotka voivat tehdä seksielämälle jotain hyvää tutkitaan ja kehitetään yhä.

Jos haluat leikkiä aisteillasi ja antaa seksuaalikokemuksillesi lisäpotkua, kokeile joitain tuotteistamme.

Voisit esimerkiksi kokeilla liukuvoidetta, jolla on lämmittävä- tai viilentävä vaikutus tar orgasmigeeliä, joka tehostaa orgasmejasi huomattavasti.

Orgasmin tehostajat - Miten ne toimivat?

Yhteistä useimmille halunlisääjille ja orgasmin tehostajille on, että ne ovat täysin vaarattomia. Useimmat toimivat koska niihin on lisätty chiliä tai vastaavaa vahvaa ainetta, joka lisää verenkiertoa esimerkiksi klitorkseen tai terskaan. Tämä antaa lisää halua ja lopuksi parempia orgasmeja. Jos et ole kokeillut orgasmin tehostajia ennen, pidämme tätä lähes välttämättömänä. Niiden ainoa haittapuoli on se, että voit tulla "riippuvaksi" orgasmigeeliistä, liukuvoiteesta tai muusta tuotteesta, koska se on uskomattoman herkullista saada voimakkaampia ja pidempiä orgasmeja.