Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP81
Puhdistustuotteet
Hinta
Merkki

Puhdistustuotteet

Suurinta osaa tuotteistamme voidaan pestä käytön jälkeen haalealla vedellä ja saippualla ja tämän pitäisi myös olla lähtökohtana. Mutta on myös hyvä ajatus käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta. Seksilelujen puhdistustuotteet sisältävät bakteereita tappavia ainesosia, jotka varmistavat, että ne tulevat 100 % puhtaiksi, jotta emättimeen ei kehity kutinaa tai muuta kiusaa. Joitakin tuotteita voidaan suihkuttaa suoraan iholle seksileikin aikana. Esimerkiksi, jos harrastatte vuoronperään anaaliseksiä ja vaginaalista yhdyntää, penis voidaan puhdistaa nopeasti tällä tavalla ilman, että leikki keskeytyy kävelemällä kylpyhuoneeseen.

Tänä päivänä useimmat seksilelut on valmistettu ihanasta, pehmeästä ja sileästä silikonista. Materiaalina se on ihanan herkullinen, mutta myös herkkä eräille kemiallisille reaktioille ja voi sitten vaurioitua. Siksi sinun on esimerkiksi aina käytettävä vesipohjaista liukuvoidetta silikonilelujen kanssa. Kaikki markkinoilla olevat Toy Cleaners -puhdistusaineet on kehitetty nimenomaan silikonituotteille, jotta ne tulevat puhtaiksi ja materiaali säilyy sileänä ja herkullisena. Se, miten näitä tuotteita käytetään voi vaihdella tuotteesta toiseen, joten noudata kunkin tuotteen mukana toimitettuja käyttöohjeita.

Belugissa meillä on useita eri vaihtoehtoja, joista voit valita. Jotkut puhdistustuotteista ovat täysin hajusteettomia, kun taas toisissa on miellyttävä tuoksu. Jokainen palvelee samaa tarkoitusta, joten se on makuero minkä valitset.

Puhdistus ennen käyttöä ja käytön jälkeen

Lääketieteellinen silikoni on materiaalina erittäin herkullinen - ja varmasti yksi parhaista materiaaleista seksileluille. Kuitenkin sillä on se haitta, että se kerää pölyä kuin magneetti. Siksi sinun tulee aina puhdistaa seksilelut ennen käyttöä ja sen jälkeen.