Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9419&groupid=GROUP79&top10=True
Hyvinvointi
Hinta
Merkki

Parempaa seksiä hyvinvointituotteilla

Belugissa meillä on kaikenlaisia ​​tuotteita parempaan seksiin. Liukuvoiteet, hierontaöljyt, hierontakynttilät, intiimialueen karvojenpoisto & -hoito, orgasmin tehostajat ja halunlisääjät miehille ja naisille, kondomit ja hoitotuotteet.

Liukuvoiteet

Intiimistä kokemuksesta voi helposti tulla parempi oikeilla tuotteilla. Tämä pätee niin seksileluihin kuin myös Belugin suosittelemiin lisätuotteisiin. Uskomme esimerkiksi, että sinun tulisi aina käyttää liukuvoidetta riippumatta siitä tuotatko paljon luonnollista kosteutta vai et. Liukuvoide varmistaa, että seksi tuntuu ihanalta molemmille osapuolille ihan alusta alkaen. Ilman tarvetta "lämmittelyyn" esileikin aikana. Liukuvoide takaa, että kitkaa on vähän tai ei ollenkaan ja että kaikki liukuu oikein hyvin. Olipa sitten kyseessä sormi, penis tai seksilelu.

Seksilelujen puhdistus

Lisäksi sinun tulee aina puhdistaa seksilelut ennen käyttöä ja sen jälkeen - joko vedellä ja saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella, joka tappaa 99 prosenttia seksileluissa olevista bakteereista. On myös tärkeää muistaa, että lääketieteellinen silikoni on paras markkinoilla saatavilla oleva silikoni. Mutta sillä on se haitta, että se kerää magneetin lailla pölyä. Siksi suosittelemme, että puhdistat seksilelut myös ennen käyttöä.

Eroottiset tuotteet

Belugisa on, kuten sanottua, tarjolla runsaasti eroottisia tuotteita. Esimerkiksi hierontaöljyjä ja hierontakynttilöitä. Suosittelemme näitä lämpimästi intiimiin iltaan kumppanisi kanssa.

Meidän orgasmin tehostajat ja halunlisääjät ovat tuotteita, jotka antavat enemmän halua. Tyypillisesti niihin on lisätty chiliä tai vastaaa ainetta verenkierron lisäämiseksi intiimialueilla. Tämä tuntuu todella hyvältä ja antaa huippuorgasmeja. Jos et ole jo kokeillut orgasmin tehostajia - se on miltei pakko! Kaikki halunlisääjistämme ovat tietenkin ilman ftalaatteja ja kaikki ovat dermatologisesti testattuja. Niiden ainoa ongelma on se, että sinusta voi tulla "riippuvainen", koska niiden kanssa koet sen verran parempaa seksiä!

Jos haluat aloittaa kokeilun erottisella pelillä, suosittelemme erityisesti englanninkielistä Erotic4Real-peliä. Se on peli, joka yhdistää eroottisen leikin sosiaalisiin kysymyksiin.