Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP75
Anaalilelut
Hinta
Merkki

Anaalilelut miehille

Jos haluat lisätä uuden ulottuvuuden seksielämääsi, on anaaliseksin harrastaminen erittäin ihanaa. Lisäksi, miehenä sinulla on eturauhanen, jonka stimulointi voi antaa sinulle kokonaan uuden ja erilaisen orgasmikokemuksen.

Jos olet aloittelija, anuksen ympärillä olevat rengaslihas tarvitsee hieman rakastavaa esityötä ja hidasta tempoa, jotta siitä tulisi hieno ja nautinnollinen kokemus. Tätä tarkoitusta varten meillä on leluja kaikissa mahdollisissa sävyissä. Lelua voidaan käyttää treenaamiseen, kiihottamiseen ja itsetyydytykseen, mutta voi olla myös "kolmantena osapuolena" silloin kun sinä ja kumppanisi harrastatte seksiä.

Anustappi, joka istuu ja kiihottaa peräaukkoa sillä välin kun penistäsi stimuloidaan, tekee seksikokemuksesta suuremman ja voimakkaamman, koska myös toista kehon erittäin eroottista aluetta stimuloidaan.

Vibraattori voi saada lihakset rentoutumaan kokonaan ja antaa ihanan tunteen. On kehitetty erityisiä vibraattoreita, joiden yläosassa on pieni kyhmy, jotta ne voivat helposti yltää eturauhaseen. Anaalivibraattoreilla on yleensä isohko, pallon, suuren renkaan tai vastaavan muotoinen pohja, jotta vibraattori ei katoa kehoon käytön aikana. Suosittelemme, että käytät pääasiassa näitä.

Anaalilelut miehille - minkä niistä valitsen?

Anaalilelut ovat monelle miehelle kuin viidakko. Mutta sanomme Belugissa, että onneksi se on näin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on paljon mahdollisuuksia saada anaalistimulaatiota. Meidän valikoima anaalileluja sisältää anaalihelmiä, anaalidildoja, anaalivibraattoreita, anustappeja, tarvikkeita anaalihuuhteluun sekä harjoitussettejä. On siis mistä valita. Esimerkiksi voit valita stimuloida ainoastaan anuksen ympärillä, jossa on yli 1000 hermopäätettä, mutta varsinkin peräaukon sisällä, jossa joka miehellä on noin 4000!

Mitä anaalileluja Belugi suosittelee?

Belugissa olemme valinneet joukon maailman parhaita anaalilelujen valmistajia. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät paljon palkittuja seksileluja, mutta erittäin laadukkaita anaalileluja. Suosittelemme erityisesti katsomaan seruvaavien valmistajien tekemiä anaalileluja: Anal Fantasy Collection, Colt, Ouch!, Fun Factory, Fetish Fantasy Extreme ja Alive. Mutta löydät myös monia muita valmistajia, jotka valmistavat hienoja ja laadukkaita anaalileluja miehille.

Anaalilelut - mitä minun tulisi muistaa?

Ensinnäkin on tärkeää lämmetellä hyvin. Kiihota peräaukkoasi siihen asti kunnes tunnet olevasti valmis. Lisäksi on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta. Suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta anaalileluille - ja tätä seikkaa ei voi korostaa liikaa, sillä liukuvoidetta on todellakin käytettävä runsaasti!

Jos olet täysin vasta-alkaja etkä tiedä kuinka edetä, lue sivun alaosasta löytyvä oppaamme: "Anaaliseksi aloittelijoille". Sieltä voit poimia hienoja vinkkejä ja temppuja.

Nauti anaalileluistasi!