Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP172
Anustapit
Hinta
Merkki

Anustapit erityisesti miehille

Jos haluat stimuloida anusta ja haluat edetä tässä varovasti, niin anustappi on todella hyvä ja tehokas pikku lelu, koska se ovat saatavana monissa eri kokoluokissa ja malleissa.

Anustapit - oletko aloittaja?

Aloittajan on hyvä aloittaa setistä, jossa on erikokoisilla anustappeja. Aloita ensin pienimmästä ja etene sitten suurempaan silloin kun olet tottunut tunteeseen, että peräsuoltasi stimuloidaan.

Mikä on anustappi?

Anustappi on tavallisesti pisaranmuotoinen ja siinä on "jalka". Tämä "jalka" estää anustappia katoamasta peräaukkoon ja varmistaa, että se istuu missä kuuluu. Sen jälkeen kun anustapin laajin osa on läpäissyt peräaukon, liukuu se toiselle puolelle ja rengaslihas sulkeutuu tapin kapean osan ympärille, juuri "jalan" yläpuolella. Näin anustappi istuu hyvin ilman että se liukuu pidemmälle sisään tai ulos itsestään.

Suurin osa miesten anustapeista on suunniteltu siten, että ne samalla stimuloivat eturauhasta. Eturauhanen on erogeeninen alue kaikilla miehillä ja useimmat miehet saavat paljon nautintoa stimuloimalla eturauhasta ja penistä samanaikaisesti. Jotkut miehistä voivat saavuttaa eturauhasorgasmin - ejakulaation täysin ilman kalleuksiinsa kajoamista - vain eturauhasta stimuloimalla.

Voit käyttää anustappia treenaamiseen tai esileikkiin ennen anaaliseksiä, tai voit käyttää sitä lisä-äarsykkeenä samalla kun sinua stimuloidaan muualla. Joissakin anustapeista on sisäänrakennettu vibraattori, joka antaa stimulaatiolle vieläkin yhden ulottuvuuden lisää.

Anustapeista on saatavissa hyvinkin kekseliäitä versioita, niitä koristamassa voi esimerkiksi ola pieni pupuhäntä tai kissan häntä. Sitten kun pyörit kumppanisi ympärillä, kertoo tämä hänelle mitä sinulla on mielessä...

Ovatko anustapit kaikille miehille?

Kyllä, kaikki miehet voivat käyttää anustappia - iästä riippumatta.

Anustapit - mitä minun on muistettava?

Belugissa suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta tämän lelun kanssa. Sekä miesten että naisten peräaukko ei juurikaan kostu, joten välttääksesi kitkaa, on erittäin nautinnollista käyttää hyvää vesipohjaista liukuvoidetta.

Toivotamme sinulle paljon nautinollisia hetkiä anustappisi kanssa!