Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP97
Itsetyydytysvälineet
Hinta
Merkki

Itsetyydytysvälineet miehille

Masturbaatio voi olla monta asiaa. Milloin masturboit? Onko sinulla jotain, millä hemmotella itseäsi kun olet yksin? Tai onko tapasi lämmitellä, ennen kun olet valmis viettämään tuhmaa iltaa kumppanisi kanssa? Voisiko se olla kumppanisi, joka tyydyttää sinua osana esileikkiänne, tai sinä, joka masturboit katsellessasi häntä? Vai haluaako kumppanisi vain tyydyttää sinua ilman tarvetta saada mitään takaisin? Seksilelujen mahdollisuudet ovat monet, eikä niiden käyttö ole yhtä tabu kuin 10 vuotta sitten. Miesten seksilelut ovat nykyään melkein yhtä hyväksyttyjä kuin naisten seksilelut.

Masturbointi seksilelujen kanssa

Soolomasturbointi on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon. Joten vaikka seksi kumppanin kanssa olisikin aivan loistavaa, masturbaatiokokemukset voivat antaa paljon nautintoa ja hyvinvointia ja tehdä sinusta paremman rakastajan, silloin kun olet yhdessä kumppanisi kanssa.

Masturbaatiotuotteitamme voidaan käyttää kaikilla mahdollisilla tavoilla, eikä välttämättä ainoastaan sooloseksissä. Belugissa meillä on paljon erilaisia ​​tuotteita, joita voidaan käyttää eri tavoin ja jotka tarjoavat erilaisia ​​kokemuksia. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan erilaisia, koska ne voivat antaa sinulle uusia ja jännittäviä elämyksiä ja nostaa orgasmisi uusiin korkeuksiin. Kokeile esimerkiksi Blow Job simulaattoria, seksiä pornomallin kanssa, Fleshlighttiä, masturbaattoria, pocket pussyä, aidonkaltaisia leluja tai osta masturbaatiosetti.

Munamasturbaattorit

Belugista löydät myös upeat Tenga© munamasturbaattorit. Ne ovat sekä halpoja että erinomaisia masturbaatioon. Ne näyttävät munalta ja sisältävät mukavan holkin, jonka rullaat jäykistyneelle penikselle. Sitten voit masturboida kuten tavallisesti. Takaamme, että munamasturbaattorilla saavutat huippuorgasmin.

Tutustu Belugiin ja anna itsesi inspiroitua ja olla houkuteltavana. Meiltä saat laadukkaat tuotteet kaikkiin tarpeisiin.