Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP100
Seksinuket
Hinta
Merkki

Seksinukke

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja näin myös seksinukella: se tunnetaan myös rakkausnukkena, rakastelunukkena ja jotkut niistä barbarana.

Mikä on seksinukke?

Seksinukke on kumista, muovista tai muusta aidonkaltaisesta materiaalista valmistettu nukke. Valmistajat kuten Pipedream suunnittelevat seksinukkensa siten, että ne näyttävät todelliselta naiselta. Voit valita monesta eri nukesta. Osa niistä on puhallettavia, osittain puhallettavia tai vallan ei-puhallettavia. Lisäksi nuket on suunniteltu herkullisilla rei'illä, joita haluat varmasti penetroida: vagina, anus ja suu. On olemassa myös miespuolisia nukkeja. Seksinukke on aina käden ulottuvilla ja sinun ei tarvitse tehdä mitään hänelle saadaksesi jotain takaisin. Voit naida häntä niin kauan ja niin usein kuin haluat.

Seksinukkeja on saatavana useita eri laatuja ja painoksia. Monet nukeistamme ovat tehty niin aidonkaltaisen näköisiksi, että se tuntuu todella realistiselta kosketella häntä ja harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Se, että nukella on täyteläinen peppu, rinnat ja houkuttelevan avoimia aukkoja, jotka vain odottavat panemista, tekee todella suuren eron tavallisiin käsissä pidettäviin masturbaattoreihin verrattuna.

Nuken kanssa voit irrotella ja päästää mielikuvituksesi vapaaksi.

Millaista seksinukkea Belugi suosittelee?

Kaikkein realistisimpia kokemuksia varten suosittelemme raskaita nukkeja, jotka on valmistettu pehmeästä silikonista. Tämä materiaali on suunniteltu niin, että se tuntuu oikealta iholta, ja voit läpsiä, puristella ja erotella pakaroita toisistaan, kuten aidossa naisvartalossa.

Hinta- ja laatusuhde seuraavat pääsääntöisesti toisiaan, joten jos haluat todella hyvän nuken, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen, sinun on ohitettava kaikkein halvimmat versiot. Olemme kuitenkin päättäneet ottaa varastoomme edullisempiakin malleja, sillä niillekin voi olla käyttöä tietyissä tilanteissa.

Ovatko seksinuket kaikille?

Kyllä, kaikki voivat käyttää seksinukkea, iästä, sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.