Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP99
Suurempi penis & penispumput
Hinta
Merkki

Suurempi penis & Penispumput

Penis on paisuva elin, ja yhdellä ja samalla peniksellä voi siis olla monta eri kokoa, olosuhteista riippuen. Sinutkin on luonto varustanut peniksellä, jolla on pienin ja suurin koko. Jotkut penikset saattavat olla hyvinkin pieniä, mutta saattavat jäykistyessään nousta jopa 10-kertaisiksi, kun taas toiset voivat olla suuria lepotilassa, mutta erektion aikana eivät juuri kasva siitä paljoakaan suuremmaksi.

Jotkut huomaavat, että heidän peniksensä jäykistyvät erittäin helposti ja nopeasti, kun taas toiset penikset käyttäytyvät vaihtelevasti.

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen penis sinulla on, se voi olla hauskaa ja herkullista kokea kuinka suuri ja kova siitä voi tulla. Se voi olla ihana tunne työntää penis tyhjiöön, ja sen jälkeinen seksi voi olla myös uusi kokemus kumppanillesi.

Jos haluat pysyvästi suurentaa penistäsi, tähän tarkoitukseen voit käyttää peniksen pidennintä. Tämä on huomattavasti pidempi prosessi, mutta monet miehet ovat saaneet hyviä tuloksia. Belugi on Male Edge™ ja Jes Extender™ -tuotteiden virallinen pohjoismaalainen jälleenmyyjä, ja molempien tuotteiden tehokkuutta on dokumentoitu. Ne takaavat siis pysyvästi suuremman peniksen lisäämällä sille sekä pituutta että paksuutta.

Jos vain haluat antaa kumppanille erilaisen elämyksen silloin kun harrastatte seksiä, voit käyttää penisholkkia, joka on pehmeä jatke, joka tekee peniksen ulkoisesta koosta suuremman. Näitä on saatavilla useissa eri malleissa, jotka voivat antaa kumppanillesi aivan uuden tunteen. Joissakin malleissa on myös sisäpuoli, joka antaa uuden ja erilaisen kokemuksen myös miehille.

Mikä brändeistä minun pitäisi valita?

Belugissa olemme päättäneet myydä laajan valikoiman tuotteita, joista voit valita mieleisesi Bathmate©, Pump Worx©, Fantasy X-Tension©, Colt© ja Metal Worx©.

Suurempi penis masturbaatioon ja seksiin tai pysyvästi suurempi penis

Yleensä tuotteet, jotka tekevät peniksestä suuremman voidaan jakaa kahteen tuoteryhmään. Yhten ryhmän tuotteilla saat suuremman peniksen itsetyydytyksen ja seksin ajaksi ja toisen ryhmän tuotteilla pysyvästi suuremman peniksen.

Suurempi penis masturbaatioon

Saat suuremman peniksen masturbaatioon ja yhdyntään penispumppujen avulla. Penispumput luovat tyhjiön, joka turvottaa penistä ja saa sen kasvamaan. Penikseen pumpataan lisää verta ja tämä antaa suuremman peniksen. Täällä näet suuren valikoimamme penispumppuja.

Suurempi penis seksiin

Penisholkki voi olla joko hyväntuntuinen "peite", jonka kanssa voit masturboida tai se voi olla peniksen jatke, jonka laitat peniksen päälle ja sitten voit harrastaa seksiä kumppanisi kanssa. Kumppanisi tuntee suuremman peniksen, kun penetroit häntä. Näe kattava valikoimamme penisholkkeja ja -jatkeita täällä.

Pysyvästi suurempi penis

Jos haluat pysyvästi suuremman peniksen, valitse jokin Male Edge™ ja Jes Extender™ -tuotteista. Ne tarjoavat 200%:n takuun siitä, että saat isomman peniksen, jos käytät tuotetta käyttäjäohjeiden mukaisesti.

Kokeile yhtä tuotteistamme, joilla penistä voi suurentaa - varsinkin jos tunnet omasi liian pieneksi. Jotain tällekin voidaan tehdä.