Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9415&groupid=GROUP73&bestseller=True
Miehille
Hinta
Merkki

Seksilelut miehille

Seksilelut miehille eivät ole yhtä laajasti saatavilla kuin naisten seksilelut. Mutta miesten seksilelut ovat nousseet suosissa aivan räjähdysmäisesti viimeisten 10 vuoden aikana. Tämä johtuu muun muassa siitä, että nyt on olemassa merkkejä, jotka ovat erikoistuneet miesten seksileluihin. Esimerkiksi Fleshlight© sekä Tenga© tuottajat ovat kehittäneet sarjan masturbaattoreita, joita niin seksimyymälät kuin verkkokaupat myyvät ympäri maailmaa.

Seksilelut miehille ovat pohjimmiltaan jonkinlainen kupu, jonka voit vetää peniksesi päälle tai johon voit sujauttaa jäykistyneen elimesi. Mutta masturbaattoreiden tai holkkien lisäksi on tietysti penisrenkaita, penispumppuja, anaalileluja ja seksinukkeja.

Ovatko miesten seksilelut kaikille?

Kyllä - kaikki miehet voivat käyttää seksileluja. Ja se ei enää ole yhtä tabu samalla tavoin kuin miesten seksilelut olivat 10 vuotta sitten. Niistä ei ole vielä tullut jokapäivän tavaroita, mutta niissä on edetty pitkälle. Belugissa puhumme säännöllisesti miesten kanssa, jotka kysyvät neuvoa miesten seksilelujen suhteen - ja luonnollisesti me puhumme avoimesti ja rehellisesti siitä, mikä voisi olla herkullista kullekin yksilölle.

Seksilelut miehille - voiko niitä käyttää naiset tai parit?

Kyllä, jotkut miesten seksileluista ovat helposti myös naisten käytettävissä. Esimerkiksi naiset voivat ihan yhtä hyvin käyttää kaikkia miehille tarkoitettuja anaalileluja. Miesten ja naisten seksilelujen ero on siinä, että miesten anaalilelut on suunniteltu osumaan eturauhaseen. Mutta nämä anaalilelut voivat tarjota yhtä paljon anaaliorgasmeja niin naisille kuin miehille.

Lisäksi miesten ja naisten seksileluja voidaan helposti sisällyttää parileikkeihin, esimerkiksi osana esileikkiä. On myös monia pariskuntia, joissa mies todennäköisemmin haluaa seksiä useammin kuin nainen ja tässä pari voi valita leikkivän miehille tarkoitettujen seksilelujen kanssa silloin kun naisella ei ole yhtä suurta halua seksiin. Tämä antaa miehelle tunteen, että hän haluaa häntä, mutta hänen emättimellään voi olla vähän ongelmia "syttyä" juuri sinä päivänä.