Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
16.elokuuta 2017

Minkä liukuvoiteista valitsisin?

Onko liukuvoide aina voide?

Voiteluaineita, joita käytetään seksiin, kutsutaan yleisesti liukuvoiteiksi, vaikka niiden monet muunnelmat muistuttaisivat enemmän hyytelöä tai öljyä. Voiteluaineita voidaan myös kutsua nimellä: liukaste, liukastin, liukastusaine, liukkari.

Miksi se on hyvä idea käyttää liukuvoidetta?

Se, että liukuvoiteet ovat jotain, mitä naiset käyttävät, jos he ovat ylittäneet vaihdevuodet ja eivät enää tuota tarpeeksi luonnollista voitelua on laajalti levinnyt käsitys. Tai että ne ovat jotain, mitä käytetään anaaliseksin yhteydessä.

Nämä käsitykset ei sikäli ole vääriä, mutta on olemassa myös paljon muita hyviä syitä lisätä liukasteen määrää.

Kuivat limakalvot

Denne giver masser af fugt

On suositeltavaa käyttää liukuvoidetta, jos olet ylittänyt vaihdevuodet tai jos limakalvot muista syistä eivät tuota riittävästi kosteutta. Jotkut näkevät kosteuden puutteen merkkinä riittämättömästä halusta ja tämä on harmiteltavaa, koska nämä kaksi asiaa eivät aina liity toisiinsa.

Jos seksi tuntuu tuskalliselta ja epämiellyttävältä kosteutuksen puutteen vuoksi, voi sen jälkeen olla vaikeaa tuntea halua ja sitten seksielämä voi täysin tössähtää.

Hyvä liukuvoide taas voi saada halun ja nautinnon vähintään yhtä suureksi kuin ennen, ja itse asiassa on monia naisia, jotka kokevat entistä suuremman seksuaalisen nautinnon vaihdevuosien jälkeen. Pjur on kehittänyt sarjan liukuvoiteita erityisesti niille naisille, jotka ovat ylittäneet vaihdevuodet. Nämä tuotteet toimivat myös eräänlaisena kosteusvoiteena, joka on mukautettu emättimen PH-arvoon ja sen luonnolliseen, terveeseen bakteerikantaan. Sen lisäksi että varmistat, että on ihanaa harrastaa seksiä, tuotteet varmistavat myös, että limakalvojen ympärillä vallitsee terve tasapaino.

Anaaliseksi

Anaaliseksin aikana on todella hyvä idea käyttää liukuvoidetta, koska anuksen iho ei itsessään tuota luonnollista liukastetta, ja tämän takia voi anaaliseksistä helposti tulla tuskallista. Voiteluaineen avulla ihosta tulee sileämpi, kitka minimoituu ja mahdolliset karvat eivät häiritse.
On olemassa monia erilaisia ​​tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti anaalikäyttöön. Nämä ovat tyypillisesti silikonipohjaisia ​​ja pitkäkestoisia käytössä, mutta on myös vaihtoehtoja, jotka ovat vesipohjaisia ​​ja kehitetty käytettäväksi seksilelujen kanssa.

 

Liukuvoidetta kaikkeen

Mutta ... Se on oikeastaan uskomattoman ihanaa käyttää liukuvoidetta kaikenlaiseen seksiin.

Liukuvoidetta klitoriksen hierontaan, liukuvoidetta seksileluja käytettäessä, liukuvoidetta penikseen, hyvään kokovartalohierontaan, liukuvoidetta rinnoille tai pakaroille.

Liukuvoiteita lisänautintoon

My glide

On olemassa monenlaisia ​​voiteluaineita, joilla on lisätarkoitus sen lisäksi, että ne kykenevät tekemään kaikesta sileän, liukkaan ja herkullisen. On vaihtoehtoja, joilla on jäähdyttävä- tai lämmittävä vaikutus, jotka voivat tuntua kiihottavilta ja stimuloivilta. On olemassa vaihtoehtoja, joilla on hieman puuduttava vaikutus, mikä voi olla todella tehokasta, jos sinulla on taipumus laueta liian nopeasti tai olet erittäin herkkä ja haluat hieman heikentää intensiteettiä. On myös voiteita, joilla on hyvä maku, joten he voivat tehdä suuseksistä erilaisen kokemuksen. Ja sitten on tietenkin paljon muita, jotka voivat sitten antaa muita kokemuksia.

 

Liukuvoiteen tarkoitus ei siis ole vain saada kehon osat liukumaan helpommin silloin kun elimistö ei auta. Liukuvoiteiden käytöllä avaat kokonaan uuden maailman, joka koostuu erilaisista aistillisista kokemuksista.
Voin siis LÄMPIMÄSTI suositella sinua kurkkaamaan tämän uuden aistien maailman sisälle. Muutama pisarakin voi tehdä valtavan eron ...

 

Minka valitsen?

Kuten sanottua, on liukuvoiteissa lukemattomia vaihtoehtoja, joten voi olla vaikeaa löytää mitä etsii. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin olemassa eri tyyppisiä voiteita.

Vesipohjaiset tuotteet

Kaikki nämä tuotteet ovat vesipohjaisia ​​ja siksi ne on helppo huuhdella iholta. Vesipohjaisia voiteluaineita voidaan aina käyttää sekä seksilelujen että kondomien kanssa, koska ne eivät reagoi lateksi-, kumi- ja silikonimateriaalien kanssa.
Nämä tuotteet imeytyvät jossain määrin ihon läpi, mikä tekee niistä myös erittäin sopivia, jos haluat niiden auttavan kuivia limakalvoja. Lisäksi ne ovat yleensä täysin vaarattomia nieltynä. Monet tulevat jopa maustettuina juuri sitä varten, että ne maistuisivat hyviltä.

Haittana voi olla se, että liukasteen vaikutus katoaa jonkin ajan kuluttua juuri siksi koska tuote imeytyy iholle ikään kuin kosteusvoide. Kun osa nesteestä on imeytynyt, voide saattaa tuntua hieman tahmealta, kunnes sitä lisätään taas hieman enemmän. Joten kun käytät vesipohjaista liukuvoidetta, varustaudu siihen, että lisäät sitä hieman matkan varrella.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Silikonipohjainen voiteluaine ei imeydy ihoon, joten se pysyy iholla ohuena kerroksena. Tämä tarkoittaa, että voidetta ei tarvita paljoa loistavan liukuvaikutuksen saavuttamiseksi. Jos alueella, johon liukuvoidetta levitetään on karvoitusta, on silikonivoide mainio valinta koska se minimoi kitkaa ja siten hankausta. Silikonituotteet ovat myös ihanteellisia anaaliseksiin, koska peräaukon ohuella iholla ei ole limakalvoja ja siksi se ei voi muodostaa omaa, luonnollista voitelua.

Pullollinen silikonipohjaista liukuvoidetta riittää pitkään, koska se on niin kestävää käytön aikana.
Silikonipohjaisia ​​tuotteita voidaan käyttää kondomien ja muiden lateksituotteiden kanssa, mutta niitä ei saa käyttää silikonista tehtyihin leluihin. Se, ettet voi käyttää silikonia silikonituotteiden kanssa saattaa kuulostaa hieman oudolta ... Mutta nestemäinen silikonipohjainen voiteluaine voi liuottaa kovan silikonisen materiaalin juuri siksi, että niiden molekyylirakenne on yksi ja sama.
 
Markkinoilla on kuitenkin joitain silikonipohjaisia ​​tuotteita, joilla on erityinen koostumus, joka ei vahingoita silikonisia leluja. Mutta ... lue käyttöohje huolellisesti ennen niiden käyttöä, jotta olet täysin varma.

Silikonipohjaista voiteluainetta voidaan käyttää myös vartalohierontaan. Monet tavalliset hierontaöljyt on suunniteltu siten, että niillä on hoitava vaikutus ja ne jättävät ihon raikkaaksi ja pehmeäksi. Silikonivoide ei tähän pysty, koska se ei ole imeytyvää. Mutta jos hieronnan tarkoitus on vähittäinen siirtyminen intiimipuuhiin, voi silikonipohjaisen voiteluaineen käyttö olla eduksi.

Yksi haitta silikonipohjaisen voiteluaineen käytöstä vesipohjaisen liukuvoiteen sijasta on se, että sitä on hieman vaikeampi pestä pois ja se saattaa tuntua vähän keinotekoiselta ja rasvaiselta, jos se pääsee suuhusi.

Hierontaöljy

Voiko hierontaöljyä käyttää liukuvoiteena?
Hierontaöljy on myös suunniteltu liukumaan iholla, ja siksi sitä voidaan käyttää myös liukuvoiteena seksissä, mutta ensin on mainittava joitain asioita, joista sinun täytyy olla tietoinen.
Jos hierontaöljy on öljypohjainen, sitä ei voida käyttää yhdessä lateksikondomien kanssa (tähän ryhmään kuuluvat useimmat kondomit), koska se liuottaa kondomin. Sama pätee myös muihin lateksista valmistettuihin tuotteisiin.
Hierontaöljyyn lisätään myös usein hajusteita, mikä saattaa ärsyttää sukupuolielinten ohutta ja herkkää ihoa.
Hierontaöljyn PH-arvo voi olla paljon korkeampi kuin luonnollisesti sukupuolielinten alueella oleva, joten joissakin tapauksissa se voi aiheuttaa kutinaa ja epämukavuutta. Lisänä saattaa myös olla muita aineita, jotka eivät välttämättä aiheuta vaivaa muualla kehossa, mutta joihin sukupuolielinten herkät limakalvot reagoivat.
 
Merkittävänä etuna öljypohjaisen hierontaöljyn käyttämisessä muiden vaihtoehtojen sijasta on se, että öljy imeytyy ihoon ja usein niihin lisätään ainesosia, jotka ovat iholle hyväksi ja jättävät sen pehmeäksi ja herkulliseksi (ehkä jopa hyvälle tuoksuvaksi). Joihinkin öljyistä on lisätty aineita, jotka rauhoittavat tai hellästi puhdistavat ihoa.

Hybridituotteet

Jos ilta alkaa hyvällä hieronnalla, se on edun mukaista, jos samaa öljyä tai voidetta voidaan käyttää myös intiimimpään hierontaan ja ehkä myöhemmin seksiin.
Durex on kehittänyt tuotteen, joka on ihanteellinen sekä hierontaöljynä että voiteluaineena intiimikäytöön. Tuotetta kutsutaan nimellä Durex Play 2 in 1.
Tuote on vesipohjainen, mutta koostumukseltaan erittäin sopiva koko kropan hierontaan. Samanaikaisesti tuotteella on alhainen PH-arvo, joka tekee siitä intiimialueille sopivan. Tämä liukuvoide ei siis ärsytä mitään paikkoja, ja on erinomainen yleiskäyttöön.
 
Pidä hauskaa - ja muista hyvä liukuvoide ...

Kirjoittanut:
Marie Oddershede

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi