Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
14.joulukuuta 2017

Opas: Rabbit-vibraattori

Miksi sitä kutsutaan Rabbit-vibraattoriksi?

1990-luvulla Rabbit-vibraattori esiteltiin Sex and the City-sarjassa, ja siitä tuli Charlotten paras ystävä ja riippuvuus.
 
Sitä kutsutaan tällä nimellä siitä yksinkertaisesta syystä, että se on kanin muotoinen tai ainakin sitä muistuttava. Vibraattorissa olevat kaninkorvat stimuloivat klitorista, kun taas itse dildo stimuloi emätintä sisäisesti.

TV-sarjassa esiintyvä malli on vaaleanpunainen ja sen dildo-osassa on pyöriviä helmiä ja kanin korvat klitorisstimulaatiolle. Siksi monet ovat sitä mieltä, että "aito" Rabbit-vibraattori näyttää juuri tältä.
 
On kiistamaton tosiasia, että naiset ympäri maailmaa rakastavat samanaikaista klitoriksen, g-pisteen ja muiden erogeenisten alueiden stimulaatiota. Se antaa erilaisen kokemuksen kuin seksi miehen kanssa, ja monet naiset kokevat, että näin on myös helpompi saada orgasmeja.
 
Sen vuoksi klassista Rabbit-vibraattoria on kehitetty pidemmälle, joten siitä on nyt olemassa kaiken maailman versioita. Nykyään termi kattaa kaikki vibraattorit, joka pystyvät stimuloimaan sekä emätintä että klitorista.
 

Kuinka valitsen sen oikean?

Kun ostat suositun tuotemerkin tuottaman Rabbit Vibratorin, sinun kannattaa tietää, että tuotteen takana on paljon tutkimusta ja kehitystä. Tietenkään ei ole olemassa kahta naista, jotka ovat 100% samanlaisia, joten jotkut vibraattoreista osuvat kohteeseensa paremmin kuin toiset. Mutta on olemassa joitaikin malleja, jotka toimivat juuri sillä tavoin kuin pitää ja jotka sopivat valtaosalle naisista. Joten kun katsot ja tarkastelet eri tuotemerkkejä, yleensä siihen, miksi niiden hinta vaihtelee hyvinkin suuresti löytyy hyvä syy.
 
Joissakin malleissa on moottori, joka ohjaa sekä vibraattorin sisäistä että ulkoista osaa. Joissakin malleissa on kaksi moottoria, joiden avulla voit hallita niitä erikseen. Joissakin malleissa on monta erilaista värähtelymallia ja -voimakkuutta joista valita, kun taas toisissa vibraattoreissa on näitä vain muutama tai ei ollenkaan.
 
Jos et vielä tiedä minkälainen malli toimii sinulle, silloin olisi hyvä vaihtoehto aloittaa edullisista malleista. Näiden avulla voit kokeilla millaisesta stimulaatiosta pidät eniten ja millainen sopii parhaiten kehosi muotoihin.
 
 
         54,95€                     119,95€                         219,95€                      169,95€                                       94,95€              59,95€
 
 

Kuinka käytän Rabbit-vibraattoria?

Kun tuotteesi on toimitettu luoksesi, on aina hyvä idea pestä se ennen kun käytät sitä. Jos vibraattorisi on valmistettu silikonista, tuotteen pinnassa saattaa olla hienojakoista pölyä, sillä lääketieteellinen silikoni on usein hienoa pölyä (koska hieno lääketieteellinen silikoni houkuttelee pölyhiukkasia).
 
Varmista, että vibraattori on ladattu täyteen ja aloita oppimalla sen kaikki painikkeet ja asetusvaihtoehdot. Pidä vibraattoria käsissäsi saadaksesi tunteen siitä, miten se liikkuu.
Jos vibraattori on vedenpitävä, saattaa olla mukava laittaa se hetkeksi kuumaan veteen ennen käyttöä. Sitten se on lämmin ja tuntuu hyvältä intiimialueen ohutta ihoa vasten.
 
Voit aloittaa antamalla vibraattorin hyväillä sinua vartalon ulkopuolella. Käyttämällä runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta voit antaa sen liukua sukupuolielimilläsi ennen kuin työnnät sen emättimen sisään. Päätä itse kun haluat käynnistää sen. Voi nimittäin olla hauskaa leikkiä sen kanssa myös ilman värinää, ja voit valita kytkeä sen päälle vasta kun et malta enää odottaa.
 
Voit myös viedä vibraattorin sisällesi ennen kun kytket sen päälle, sitten käynnistää sen kun se istuu hyvässä kohtaa ja antaa sen pitää huolen siitä, että halu leviää kaikkialle kehoon. Kaikista vibraattorimalleista ovat erityisesti nämä vibraattorit suunniteltu tekemään paljon työstä puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta muuta kuin nojata taaksepäin ja nauttia tunteesta.
 
On aina hyvä idea käyttää lelujen kanssa liukuvoidetta. Vaikka olisit hyvin kostea, omia eritteitäsi ei ole suunniteltu vähentämään silikonisten lelujen käytössä syntyvää kitkaa. Liukuvoide on tässä sileämpi ja rasvaisempi, mikä tekee kokemuksesta erityisen herkullisen. Liukuvoide tekee myös sen, että vibraattorin klitorista stimuloivalla ulko-osalla on helpompi osua oikeaseen kohtaan ilman, että karvoja tai ihopoimuja jää vahingossa väliin.


Kuuluuko Rabbit-vibraattoria käyttää yksin?

Ei tietenkään! Kanivibraattori voi olla loistava lelu, jonka ottaa mukaan parivuoteeseen. Se pystyy johonkin aivan erilaiseen kuin mitä mies voi tehdä peniksellään, joten ajoittaan voi olla erittäin hyvä vaihdella kokemusta. Anna miehen päättää, milloin käyttää sitä ja kuinka kauan kerrallaan. Se voi olla uskomattoman kiihottavaa tuoda mukaan yksi aistiulottuvuus lisää.
 
Jos sinä ja kumppanisi haluatte harrastaa anaaliseksiä, on Rabbit-vibraattori täydellinen kolmas osapuoli leikkiin.
 
Mutta... on kuitenkin lisättävä, että tälläisen pupuvibraattorin kanssa on uskomattoman ihanaa masturboida silloin kun et ole sillä tuulella että haluaisit villiä seksiä, vaan sen sijaan rentoutua ja saada yksi tai useampi orgasmi. Voit sijoittaa sen siihen kohtaan, missä se tuntuu mukavimmalta ja kytkeä laitteen päälle painamalla nappia. Monet mallit ovat vedenpitäviä ja ne voidaan ottaa mukaan kylpyhuoneeseen.

Kirjoittanut:
Marie Oddershede

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi