Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Seksilelut – Valtava valikoima naisille

Belugissa meillä on Pohjoismaiden suurin valikoima tuotteita kaikkiin fantasioihin

Seksilelut naisille - Dildot - Vibraattorit - Parilelut - Soololelut - Alusvaatteet - Asut

Laaja valikoima seksileluja voi olla mukana värittämässä seksielämääsi ja antaa sille erilaisia vivahteita. Belugista löydät monia tuotteita sekä markkinoiden uusimpia uutuuksia joilla leikkiä. Kokeile esimerkiksi laadukasta dildoa tai luksusvibraattoria, joka sopii juuri kehosi anatomiaan. Useimmat naiset valitsevat useamman lelun, klitorisvibraattoreista alkaen täsmästimuloiviin g-pistevibraattoreihin asti jota käyttää eri tilanteissa.

Jos kaipaat nopeaa tyydytystä, tutustu Satisfyer, Womanizer tai Rabbit-vibraattoreihin, joista tuli tunnettuja Sex in the City sarjan kautta. Jos haluat leikkiä vähän kauemmin, voisimme suositelle sinulle yhtä meidän multivibraattoreista. Käytä multivibraattoria asettamalla se sille alueelle jota haluat hemmotella ja anna sen kiihottaa sinua hitaasti mutta varmasti.

Jos taas etsit tuotteita tai hierontalaitetta käytettäväksi muilla erogeenisillä alueilla, meiltä löytyvät niin hieromasauvat kuin anaalivibraattorit ja muut naisten anaalilelut.

Kokeile myös seksikkäitä ja kauniita alusvaatteita tai ehkä paria hurmaavaa asua, joilla sytyttää useimmat miehet ja naiset. Tämä antaa sinulle ihanan itsevarman tunteen, sillä katsoessasi peiliin tunnet kuin tunnetkin olosi seksikkäältä. Asut voivat olla hyvä piriste yhteiseen roolileikkiin.

Seksileluja joka tarkoitukseen

Belugi haluaa inspiroida yksilöitä ja pareja hyvinvoinnin, nautinnon, seksuaalisen kanssakäymisen, seksin ja masturbaation alueilla. Yksin ja yhdessä. Siksi tällä sivulla löydät huippulaadukkaita tuotteita maailman suurimmilta seksilelujen ja alusvaatteiden valmistajilta. Hyllyillämme on muun muassa We-Vibe©, Fleshlight©, Womanizer©, Pjur©, Durex©, Rocks-Off, Pipedream©, Colt, Lelo©, Fifty Shades of Grey©, Real Rock© ja paljon muita tuotemerkkejä.

Mutta tietenkin voisit myös kokeilla esimerkiksi ben wa balls -settiä. Geishapallot ovat kiihottavia, mutta niitä käyttämällä saat myös oivan lantionpohjan lihasten jumpan. Tai ehkä haluaisit kokeilla hieman bondagea, dominointia tai S/M:ää. Se, että bondagen täytyisi sattua tai tuntua epämukavalta on valitettavan yleinen väärinymmärrys. Siinä on nimittäin pohjimmiltaan kyse uusista aistihavainnoista ja kontrollin ja päätösten jättämisestä toiselle. Tämä voi niin ikään antaa uusia tuntemuksia ja seksuaalisuudellesi uusia ulottuvuuksia.

Pohjoismaiden suurin valikoima

Yli 150 000:lla tuotteella meillä on pohjoismaiden suurin valikoima, josta löydät varmasti jotakin millä toteuttaa villeimmätkin unelmasi ja fantasiasi. Hintatakuumme ansiosta saat mahdollisuuden kokeilla entistä enemmän tuotteita ja tutkiskella, mitä kaikkia hämmästyttäviä saloja kehosi pitää sisällään. Anna seksilelujen antaa sinulle lisää halua.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi