Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP70
Anaalilelut
Hinta
Merkki

Anaalilelut naisille

Jos seksielämää on tutkittava uudella ulottuvuudella, on anaaliseksin harrastaminen erittäin ihanaa.

Jos olet aloittelija, anuksen ympärillä olevat rengaslihas tarvitsee hieman rakastavaa esityötä ja hidasta tempoa, jotta siitä tulisi hieno ja nautinnollinen kokemus. Tätä tarkoitusta varten meillä on leluja kaikissa mahdollisissa sävyissä. Lelua voidaan käyttää treenaamiseen, kiihotukseen ja itsetyydytykseen, mutta voi olla myös se "kolmas osapuoli" silloin kun sinä ja kumppanisi harrastatte seksiä.

Anustappi, joka istuu ja kiihottaa peräaukkoa sillä välin kun rakastajasi penis on emättimen sisällä, tekee seksikokemuksesta suuremman ja voimakkaamman, koska myös toista kehon erittäin eroottista aluetta stimuloidaan. Anustapin tuntee myös mies, joka kokee, että emätin tuntuu tiukemmalta.

Vibraattori voi saada lihakset rentoutumaan kokonaan ja antaa ihanan tunteen. On kehitetty erityisiä anusvibraattoreita, joilla on hieman suurempi, pallon, suuren renkaan tai vastaavan muotoinen pohja, jotta vibraattori ei voi kadota kehoon. Suosittelemme, että käytät pääasiassa näitä.

Pienellä harjoittelulla voit saada anaaliorgasmin, mikä on aivan loistava tunne. Kokeile sitä, ja muista käyttää riittävästi hyvälaatuista liukuvoidetta.

Jos olet täysin vasta-alkaja etkä tiedä kuinka edetä, lue sivun alaosasta löytyvä oppaamme: "Anaaliseksi aloittelijoille". Sieltä voit poimia hienoja vinkkejä ja temppuja.