Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP140
Anustapit
Hinta
Merkki

Anustapit

Jos pidät peräaukon stimulaatiosta silloin kun harrastat seksiä tai haluat aloittaa anaaliseksin harrastamisen ja aloittaa sen hieman varovasti, on anustappi todella hyvä ja tehokas pieni lelu juuri tähän. Anustapit on saatavana monissa eri kokoluokissa ja malleissa.

Aloittelijan on hyvä idea aloittaa setistä, josta löydät eri kokoja. Silloin voit aloittaa pienimmästä ja edetä suurempiin silloin kun totut niiden aiheuttamaan stimulaatioon.

Anustappi on tavallisesti pisaranmuotoinen ja siinä on "jalka". Tämä "jalka" estää anustappia katoamasta peräaukkoon ja varmistaa, että se istuu missä kuuluu. Sen jälkeen kun anustapin laajin osa on läpäissyt peräaukon, liukuu se toiselle puolelle ja rengaslihas sulkeutuu tapin kapean osan ympärille, juuri "jalan" yläpuolella. Näin anustappi istuu hyvin ilman että se liukuu pidemmälle sisään tai ulos itsestään.

Voit käyttää anustappia treenaamiseen tai esileikkiin ennen anaaliseksiä, tai voit käyttää sitä lisä-äarsykkeenä samalla kun sinua stimuloidaan muualla. Joissakin anustapeista on sisäänrakennettu vibraattori, joka antaa stimulaatiolle vieläkin yhden ulottuvuuden lisää.

Anustapeista on saatavissa hyvinkin kekseliäitä versioita, niitä koristamassa voi esimerkiksi ola pieni pupuhäntä tai kissan häntä. Sitten kun pyörit kumppanisi ympärillä, kertoo tämä hänelle mitä sinulla on mielessä...