Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP93
Dildot
Hinta
Merkki

Dildot

Mikä on dildo?

Dildo ja vibraattori ovat samankaltaisia, mutta sillä pienellä erolla, että vibraattorissa on aina joku toiminto, josta sen saa värisemään tai muuten liikkumaan. Dildo, toisaalta, on täysin ilman värinöitä. Joskus saatat kuulla myös toista nimitystä dildosta, nimittäin "dong".

Minkätyyppisiä dildoja on olemassa?

On olemassa monenlaisia dildoja. Tunnetut realistiset peniksen muotoiset, uudelleen suunnitellut mallit ja taidokkaasti muotoillut tai koristeelliset pitkänomaiset esineet eri materiaaleista. Koska dildo ei sisällä elektroniikkaa, siinä voidaan käyttää suurempaa valikoimaa materiaaleja ja yleensä ne ovat erittäin kestäviä. Esimerkiksi meillä on kumista, lääketieteellisestä silikonista, Fanta Flesh® -materiaalista, lasista ja teräksestä valmistettuja dildoja. Lisäksi löytyy myös kivestä, meripihkasta ja puusta valmistettuja dildoja.

Dildot - Minkä niistä valitsen?

Kumidildot ja Fanta Flesh® dildot ovat suosituimpia. Ne ovat saatavana kaikenkokoisina ja väreisinä, mutta useimmat kumista tai Fanta Flesh®istä valmistetut dildot on suunniteltu näyttämään realistiselta penikseltä. Joten jos pidät peniksen tunteesta emättimessäsi, valitse tällainen dildo. Fanta Flesh® dildot ovat King Cock© merkiltä, joka on yksi kaikkein suosittelemistamme tuotteistamme. Tämä johtuu siitä, että nämä dildot ovat uskomattoman herkullisia ja ovat saatavana kaikenkokoisina ja yleensä luonnollisen värisinä, mustina ja läpinäkyvinä. King Cock© dildoissa on mallista riippuen myös imukuppi, kivekset, kauko-ohjaus, ruiskutoiminto tai näiden yhdistelmä. Valitse ensin haluamasi koko ja valitse sitten, jos dildossa pitää olla imukuppi, jotta voit tuoda sen kylpyhuoneeseen.

Toinen suosittelemamme dildo on merkiltään Real Rock©. Real Rock© dildot ovat myös uskomattoman aidonkaltaisia ja ne ovat saatavana kaikenkokoisina, useissa eri väreissä sekä niissä on useita eri ominaisuuksia.

Lasista ja teräksestä valmistetuista dildoissa on vähiten liikevastusta, koska ne ovat sileitä ja kovia materiaaleja. Lasidildot voidaan sijoittaa pakastimeen ja voit sitten leikkiä kylmän dildon kanssa. Teräs ja kivi voidaan lämmittää ja tämä antaa täysin erilaisen tunteen.

Kun olet valitsemassa dildoa niin suosittelemme, että kokeilet erilaisista materiaaleista valmistettuja dildoja, koska nämä kaikki voivat antaa erityisen kokemuksen. Sitten sinulla on myös mistä valita kun haluat masturboida tai leikkiä kumppanisi kanssa.

Dildot - Vakiopituus

Useimpien dildojen pituus on 15 - 35 cm välillä. Perusdildot ovat noin 18 cm pitkiä ja tämä myös on se pituus, jonka useimmat valitsevat.

Ovatko dildot kaikille?

Kyllä - kaikki voivat käyttää dildoa iästä riippumatta. Ja dildoa voi käyttää niin löytääkseen mieltymyksensä, masturbointiin, esileikkiin ja seksileikkeihin. Dildo on ehdoton must-have kaikille naisille, jotka rakastavat seksuaalisia kokemuksia.

Pidä hauskaa tulevan dildosi kanssa!