Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP129
Anaalidildot
Hinta
Merkki

Anaalidildot

Kun haluat käyttää dildoa stimuloimaan peräaukkoasi, on erittäin tärkeää että käytät dildoa, joka on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Anaalidildo on aina suunniteltu niin, että sillä on suuri pohja, joka toimii "jalkana", jottei dildo liu'u liian pitkälle peräsuoleen ja katoa. Peräsuoli on erittäin pitkä ja erittäin tehokas lihas, joka toimii täysin itsenäisesti. Siksi on monia esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat kokeneet, että anaalidildot ilman tätä "jalkaa" ovat kadonneet sisälle niin ettei niitä voi enää kalastaa ulos. Seksiä seuraava ensiapuklinikalla vierailu voi olla hyvin epämiellyttävä ja ehkä hieman kiusallinen.

Anaalidildot - mitä ne ovat?

Anaalidildot ovat saatavana monissa eri malleissa. Miehille tarkoitetuissa anaalidildoissa on tyypillisesti pieni kaarre, jonka kärki helpottaa eturauhaseen osumista. Kuitenkin on oikeastaan monia naisia, jotka havaitsevat, että tämä pieni kaarre tekee hyvää heillekin, koska se painaa emätintä ja tällä tavoin osuu joihinkin erittäin erogeenisiin alueisiin. Joten sinun ei tule välittää niin paljon siitä, onko anaalidildo tehty miehille tai naisille. Kaikki ihmiset ovat erimuotoisia ja siksi se, mikä tuntuu hyvältä on hyvinkin yksilöllistä.

Anaalidildot aloittelijoille

Aloittelijan on hyvä idea aloittaa pienestä koosta ja erittäin sileästä muotoilusta. Lasi- ja teräsdildoilla on kaikkein silein pinta, joka aiheuttaa vähiten kitkaa. Ne voidaan jäähdyttää ja lämmittää, jos haluat lisäksi leikkiä aisteillasi. Markkinoilta löytyy myös paljon pehmeästä silikonista valmistettuja anaalidildoja, joissa on usein se etu, että ne ovat erittäin joustavia. Nämä anaalidildot tulevat usein myös värähtelyn kanssa. Katso myös anaalivibraattorimme.

Ovatko anaalidildot kaikille?

Kyllä, jokainen voi käyttää ja nauttia analidildosta. Peräaukko on lihas, jota voidaan stimuloida ja sieltä löytyy useita tuhansia erogeenisia alueita. Mitä enemmän leikit anaalidildollasi, sitä enemmän kehosi tottuu siihen ja nautintoon, jonka koet kun stimuloit itseäsi tai sinua stimuloidaan anaalisesti dildolla tai anaaliseksin yhteydessä.

Anaalidildot - mitä minun tulee muistaa?

Ensinnäkin sinun tulee muistaa käyttää vesipohjaisia ​​voiteluaineita - se on välttämätöntä, koska peräaukko ei tuota niin paljon kosteutta kuin emätin. Lisäksi voit valita puhdistaa peräsuolesi ennen kun aloitat leikkimisen anaalidildosi kanssa. Peräaukon puhdistus anaalisuihkulla on selvästi helpoin vaihtoehto. Ja lopuksi suosittelemme, että käytät seksileluille tarkoitettuja puhdistusaineita, koska ne ovat tehokkaita puhdistamaan anaalilelusi käytön jälkeen. Sitten on todella mukavaa ja leikkiä lelun kanssa myös ensikerralla, kun sinun tekee mieli.

Belugin verkkokaupassa on todella monia anaalidildoja joista valita, joten inspiroidu ja löydä se mikä sopii sinulle. Nauti!