Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP298
Lasidildot
Hinta
Merkki

Lasidildot / Lasiset dildot

Voiko lasista todellakin valmistaa dildoja?

Kyllä voi. Ja on olemassa monia hyviä syitä kokeilla yhtä tai useampaa lasidildoa, koska se voi antaa sinulle toisenlaisen kokemuksen kuin muista materiaaleista valmistetut dildot.

Kun olin melko nuori, olin kerran diskossa, jossa ambulanssi tuli ja nouti tytön WC:stä. Tyttö oli pitänyt hauskaa lasipullon kanssa. Jotain oli kuitenkin mennyt pieleen, ja sitten oli erilaisia ​​huhuja siitä, mikä oli mennyt pieleen. Jotkut sanoivat, että lasipullo oli muodostanut tyhjiön, eikä hän voinut vetää sitä ulos. Jotkut sanoivat, että lasipullo oli mennyt rikki ... Ymmärrän hyvin, että lasipullo oli vaikuttanut kutsuvalta. Se on täysin sileä, sillä on pyöristetty yläosa, viileä ja todella hyvä muoto. Olen varma, ettei tuo tyttö ole ainoa, joka on käyttänyt pulloa tällä tavalla, eikä varmasti ole ainoa, jossa kaikki ei ole mennyt aivan suunnitelman mukaan. - Seksologi Marie Oddershede

Useat seksilelujen valmistajat ovat kehittäneet lasista valmistettuja dildoja, ja siten niillä on samat hyvät ominaisuudet kuin lasipullolla - mutta ilman haittoja. Kaikki lasiset dildot on valmistettu karkaistusta lasista, jotta ne eivät murtuisi. Niitä ei yksinkertaisesti pysty rikkomaan, ja ne ovat todellakin kestävämpiä kuin useimmat muut seksilelut.

Mitkä ovat lasidildon edut?

Lasidildon pinta on täysin sileä, ja siten sen käyttö tuottee kaikkein vähiten limakalvoja ärsyttävää kitkaa.

Pinta ei ota vastaan melkein mitään, jota voit sille tarjota. Sinun ei siis pidä ajatella, jos se kestää yhtä tai toista liukastetta. Se kestää niin vesipohjaisia ​​voiteluaineita ja silikonipohjaisia ​​voiteluaineita. Lasidildo voi tulla mukaan kylpyammeeseen, mereen, uima-altaaseen. Lasidildosi voidaan myös jäädyttää ja keittää, haudata puutarhaan ja unohtaa se sinne paukkupakkasella ja sateella moneksi vuotta ilman että se siitä vahingoittuu. Se on aina mahdollista puhdistaa uudelleen, joten mitään tahroja tai hajuja ei jää.

Lasidildo on valmistettu lasista ja VAIN lasista. Joka on 100% luonnollinen materiaali, joka ei vapauta kemiallisia aineita, minkä ansiosta kuka tahansa voi käyttää sitä, ja se on myös ympäristötietoisin valinta. Jos et enää halua sitä käyttää, se voidaan heittää lasisäiliöön ja kierrättää.

Lasidildot lämpoöön tai kylmään?

Lasidildo antaa sinulle mahdollisuuden lisätä dildoleikkeihisi uusia ulottuvuuksia. Jos laitat sen pakastimeen tai jääkaappiin, sitä voidaan käyttää kumppanisi kiihotukseen kauan ennen kuin sitä käytetään tavallisen dildon tapaan. Sido hänen silmänsä ja anna sen vaeltaa vartalolla - ja aiheuttaa kylmänväreitä. Se voidaan myös lämmittää asettamalla se lämpimään veteen, mikä antaa sille lisälämpöä sisälle työnnettäessä. Jos leikit lämpimällä ja kylmällä, muista kokeilla lelun lämpötilaa ensin kädellä.

Lasidildo - Taideteos

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä lasidildo on uskomattoman kauniisti muotoiltu. Monet lasidildoista valmistetaan muotoilla ja väreillä, jotka tekevät niistä pieniä taideteoksia, että et melkein raaski piilottaa ne laatikkoon tai kaappiin. Monilla dildoista on värillisestä lasista toteutetut yksityiskohdat ja monet mallit on suunniteltu siten, että ne osuvat hyvin oikeisiin paikkoihin ja tarjoavat erilaisia ​​kiihottavia vaikutuksia.

Ovatko lasidildot kaikille?

Kyllä, kaikki voivat käyttää lasidildoja - sekä naiset että miehet!

Lasidildot - mitä minun on muistettava?

Kuten kaikkien muiden dildojen kanssa, muistathan käyttää voiteluaineita. Voit käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita sekä silikonipohjaisia liukuvoiteita.