Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP134
Realistiset dildot
Hinta
Merkki

Realistiset dildot

Realistinen dildo on yksi myydyimmistä tuotteistamme. Se on kopio jäykistyneestä peniksestä ja normaalisesti valmistettu erittäin hienosta materiaalista. Realistinen didlo ei ole kivikova dildo, vaan se on valmistettu materiaalista, joten se tuntuu kovalta emättimen sisällä, mutta hieman pehmeältä ulkopuolella, aivan kuten jäykä penis.

Realististinen dildo - minkä niistä minun tulisi valita?

Ensinnäkin sinun on katsottava kokoa. On tärkeää, että valitset koon, joka sopii sinulle. Belugista löydät realistisia dildoja, joiden pituus on 15 - 35 cm. ja "vakio" realistinen dildo (jos siis voit puhua vakiopituudesta dildossa) on 18 - 23 cm. Pituuden lisäksi sinun on myös päätettävä realistisen dildon halkaisijasta, eli paksuudesta. Tavallisesti pituutta ja paksuutta seuraavat toisiaan eli jo pidemmän dildon valitset, sitä paksumpi se on. Kunkin tuotteen oheistiedoista näet aina dildon pituuden ja halkaisijan.

Ovatko realistiset dildot kaikille?

Kyllä, jokainen voi käyttää tällaista realistista dildoa. Se on, kuten edellä mainittiin, yksi kaikkein parhaiten myydyistä seksileluista.

Realistiset dildot - mitä minun pitäisi tietää?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä että se matariaali, josta kaikkein aidoimman näköiset dildot valmistetaan, saattaa hyvinkin tuoksua hieman synteettiselle kun avaat pakkauksen. Haju yleensä katoaa ajan kuluessa ja tietenkin sinun pitäisi puhdistaa kaikki dildot ennen niiden käyttöä. Belugissa emme koskaan ota seksileluja ulos pakkauksesta, mutta emme kuitenkaan voi taata, että tuotetta ei ole kosketettu jossakin vaiheessa tuotantoa. Siksi sanomme että muista puhdistaa tuotteesi ennen käyttöä.

Lisäksi suosittelemme että käytät dildosi kanssa runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Saavutat suurimman mahdollisen nautinnon, kun vältät kitkaa.