Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP135
Strap-on dildot
Hinta
Merkki

Strap-onit naisille

Kun nainen käyttää strap-onia miehen tai toisen naisen penetraatioon, sitä kutsutaan peggingiksi. Strap-on peggingiä varten on yleensä vyö tai alushousut/shortsit, joita nainen laittaa päälle. Vyössä (tai shortseissa) on rengas nimeltä O-rengas. Laitat strap-onin tämän O-renkaan sisälle. Kun penis on paikallaan, nainen on valmis penetroimaan kumppaniansa takaa tai edestä - riippuen siitä mitä hän ja hänen kumppaninsa haluavat.

Strap-onit - Materiaalit ja muotoilu

Useimmat strap-onit on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista tai nahasta ja itse penis valmistettu herkullisesta aidonkaltaisesta materiaalista. Voit hyvin ostaa strap-onin yhdeltä valmistajalta ja käyttää sitä toisen valmistajan tuottaman dildon kanssa, jos pidät enemmän niiden muodosta, materiaalista, väristä tai koosta.

Ovatko strap-onit kaikille?

Kyllä - kaikki voivat käyttää strap-onia. Se on herkullinen mauste ja sekä nainen-nainen että nainen-mies pariskuntien käytettävissä.

Strap-onit - mitä minun tulee muistaa?

Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Voit tilata sen samalla kun tilaat strap-onisi. Muista myös, että strap-onisi täytyy olla oikean kokoinen. Useimmat strap-onit sopivat kaikenkokoisille, mutta muistathan kuitenkin lukea tuoteselosteen, jotta se strap-oni jonka haluat sopii sinulle varmasti.

Toivomme, että nautit todella paljon strap-onistasi!