Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP136
Värisevät dildot
Hinta
Merkki

Värisevät dildot

Värisevä dildo on yleinen dildo tai dongi (kuten sitä myös kutsutaan), joka voi väristä, koska siinä on sisäänrakennettu "luoti". Värisevän dildon värinävoimakkuutta ja/tai -mallia voidaan yleensä säätää erikseen.

Värisevät dildot - ketä varten ne ovat?

Nämä dildot ovat tarkoitettu naisille ​​(ja miehille), jotka pitävät tavallisesta dildosta, mutta haluavat sen myös värisevan silloin kun he leikkivät dildonsa kanssa.

Ovatko värisevät dildot kaikille?

Kyllä - kaikki voivat käyttää värisevää dildoa. Kysymys on, pidätkö enemmän aidonkaltaisesta dildosta, joka näyttää realistiselta penikseltä ja jota itse viet sisään ja ulos vai haluatko että dildosi myös värisee samalla kun ohjaat sitä kädelläsi.

Värisevät dildot - mitä Belugi suosittelee?

Belugissa meillä on Pohjoismaiden suurin valikoima väriseviä dildoja. Mutta olemme erityisen tyytyväisiä meidän Real Rock© ja King Cock© tuotteisiin, jotka on ovat niitä parhaimpia mitä markkinoilta löytyy. Real Rock© ja King Cock© ovat saatavana myös kauko-ohjauksella ja ejakulointitoiminnolla.

Värisevät dildot - mitä minun tulee muistaa?

Suosittelemme aina vesipohjaisten liukuvoiteiden käyttöä. Lisäksi suosittelemme, että ostat dildoosi lisäparistot, jos se ei ole uudelleenladattava. Se on niin ärsyttävää, jos se lakkaa toimimasta kesken kaiken hauskan. Jos valitset sellaisen värisevän dildon, joka on varustettu ejakulointitoiminnolla, suosittelemme myös ostamaan lisää Jizzle Juice siemennestettä, jota voidaan käyttää kaikissa värisevissä ja ejakuloivissa malleissa.

Pidä hauskaa värisevän dildosi kanssa!