Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9414&groupid=GROUP95
Lantionpohjakuulat
Hinta
Merkki

Lantionpohjakuulat

On olemassa monia versioita ja eri-nimisiä kuulia, joita voidaan sijoittaa emättimeen, eikä se ole yhdentekevää minkä niistä valitset, riippuen aina siitä mihin tarkoitukseen haluat niitä käyttää.

Lantionpohjakuulia voidaan käyttää emättimen lihasten treenaamiseen. Tähän tarkoitukseen tarkoitetut kuulat ovat tietyn painoisia, joten lihasten täytyy tehdä vähän työtä pitääkseen ne sisällä. Mitä voimakkaammat lihakset sinulla on, sitä raskaampia kuulia voit käyttää. Jos haluat kohdennetun harjoittelun, kannattaa ostaa setti, jossa on eripainoisia kuulia.

Kuulien sisällä on usein pieniä palloja, jotka liikkuvat ja hierovat emättimen seinämiä samalla kun liikut.

Treenaamalla emättimen lihaksia on monia hyviä tarkoituksia. Hyvin treenatut emättimen ja lantionpohjan avulla voit ennaltaehkäistä inkontinenssia ja lihasten särkyä aktiivisuuden jälkeen. Voit myös saada helpommin orgasmeja sekä ohjata ja käyttää lihaksiasi aktiivisesti seksin aikana. Tämä antaa suurta nautintoa ja iloa sekä kumppanillesi että itsellesi.

Belugissa meillä on myös kevyempiä malleja, joiden tarkoitus on olla enemmän seksuaalisesti kiihottavia. Näitä on helpompi pitää emättimessä pidempään, mikä tekee niistä pitkäänkin esileikkiin sopivia. Voit esimerkiksi käyttää niitä koko illan, kun olet ulkona kumppanin kanssa. Joka kerta, kun liikut, tunnet kuulat sisälläsi ja pelkkä tietoisuus siitä, että ne ovat siellä, voivat kiihottaa sekä itseäsi että kumppaniasi siinä määrin, että kaikki vaatteet revitään pois heti kun kodin etuovi on suljettuna. Kuulat ovat myös erittäin sopivia dominanssileikkeihin.

Jadekivellä on uskottu olevan paljon hyviä ominaisuuksia, jotka voivat tarjota rauhaa, harmoniaa ja hyvinvointia sekä lievittää fyysistä ja henkistä jännitystä.

Kivi on puhdas luonnontuote, jota on käytetty jo useita tuhansia vuosia, muun muassa lantionpohjan treenaamiseen.