Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
01.marraskuuta 2017

Uusi kumppani Belugissä

digitaltrafik.dk kirjoittaa verkkosivustollaan, että he luovat digitaalisia voittajaita ja että Belugi haluaisi olla mukana.
Tähän mennessä 12 kuukauden ajan tehdyn yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Belugin läsnäoloa digitaalisessa mediassa.

Aluksi tehdään avainsana-analyysi paljastamaan, mitkä avainsanat Belugi haluaisi sijoittaa korkeammalle Googlelle. Mik Oddershede Belugista

”SEO: n merkitystä ei voida korostaa tarpeeksi. Täällä on todellakin online-rahaa. Olemme Belugissa kokeilleet useita SEO-toimistoja, mutta uskomme nyt löytäneemme oikean kumppanin. Heidän tapauksensa ovat vakuuttaneet meidät siitä, että he voivat tehdä meistä digitaalisia voitijoita. Mutta se vie aikaa - ja olemme samaa mieltä siitä” Sanoo Oddershede.

Avainsana-analyysin suorittamisen jälkeen digitaalisen liikenteen tulisi alkaa korjata sivuston tekniset SEO -virheet ja aloittaa sitten sisällön luominen suhteessa avainsanoihin, jotka Belugi haluaa sijoittaa. Tietenkin nämä ovat avainsanoja, joissa tuotevalikoiman ja monien hakujen välillä on yhteys. Se voi esimerkiksi. olla sanaan Bondage tai sanaan Sextoy, jossa Belugi on tällä hetkellä 3. sijalla, mutta haluaisi sijalla 1. Googlessa. Uudella SEO-toimistollamme on suuri tehtävä edessä, koska heidän ilmainen alustava analyysi on osoittanut, että sivustolla on monia teknisiä SEO-virheitä, jotka voidaan helposti korjata ja osittain niiden on tuotettava enemmän myyntiä sekä orgaanisesti että maksettuina. Olemme todella tyytyväisiä löytäneemme uuden SEO-toimistomme ja odotamme innolla yhteistyötä.


Kirjoittanut:
CEO Mik S. Oddershede

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi