Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
30.elokuuta 2020

Opas: Kymmenen parasta anustappia testin voittajat

ANUSTAPPIEN TESTI - 10 parasta anustappia 2020

 

Tavallinen testipaneelimme on ollut jälleen "töissä". Belugi on antanut heidän tehtäväkseen testata anustappeja. Jotkut olivat innostuneempia kuin toiset, ja koehenkilöiden kokemuksessa kentällä oli suuri ero. Suurimmalla osalla oli kuitenkin "jonkin verran" tai "paljon" kokemusta anustapeista. Oli myös selvää, että ihmiset, joilla oli "paljon" kokemusta anustapeista, olivat keskittyneet paljon enemmän tiettyihin tuotteisiin, jotka he tiesivät sopivan heille parhaiten anustapin koolta, muotoilulta ja vaihtoehdoilta. Oli myös selvää, että silläkin olisi eroa mitä koehenkilöt valitsevat testattavaksi, koska anustappeja oli naisille, miehille ja pareille.

Koehenkilöt saivat vapaasti valita anustapit, jotka heidän mielestään sopisi heille Belugin vaihtoehdoista. Vaatimuksena oli, että heidän tulisi testata vähintään 10 anustappia, mutta mieluiten enemmän, jotta voimme kerätä mahdollisimman paljon tietoa ennen kuin voimme julistaa voittajat.

Pyysimme koehenkilöitä antamaan pisteitä seuraavien kysymysten perusteella jokaisesta anustapista:

1. Kuinka arvioit kaikkiaan anustappia?

2. Kuinka arvioit anustapin muotoilua?

3. Kuinka arvioit materiaalia?

4. Kuinka arvioit anustapin kykyä tarjota anaaliorgasmia?

5. Kuinka arvioit hintaa verrattuna anustapin laatuun?

Sitten laskimme keskimääräisen pistemäärän jokaiselle anustapille, jotta voimme valita parhaan anustapin. Lukijana sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki alla olevat 10 tuotetta ovat "voittajia", koska kehossamme on eroja ja siksi suosittelemme kokeilemaan erityyppisiä anaalileluja. Koehenkilömme testasivat yli 25 anustappia.

Aloitamme esittämällä 10. sijoittuneen ja lopuksi voittajan tässä testissä.

# 10: Icicles No. 2 – Käsinpuhallettu Lasidildo/Anaalidildo

Turvalliselta kymmenenneltä sijalta löydämme Iciclesin käsinpuhalletun lasisen anaalidildon.

Kuten näette, se ei ole oikeastaan anustappi, vaan anaalidildo. On kuitenkin sanottava, että jos Icicles no 2 ei johdeta kokonaan peräaukkoon, se toimii itse asiassa anustappina.

anustappi 1 Icicles no 2 käsinpuhallettu dildoIcicles no 2 on valmistettu karkaistusta lasista, joten se ei voi rikkoutua. Sitä valmistaa maailman suurin seksileluyhtiö Pipedream, ja se on erittäin korkealaatuinen. Koska se on karkaistua lasia, se voidaan kuumentaa ja jäähdyttää. Koehenkilömme sanovat, että he panivat sen pakastimeen tuntia ennen käyttöä ja sitten se tuntuu uskomattoman hyvältä käyttää. Sitä voidaan myös lämmittää kattilassa, mutta on huolehdittava siitä, että dildo ei lämpene liikaa. Yritä lämmittää sitä melko vähän ja vähitellen kuumemmaksi ja kuumemmaksi vastaamaan toiveitasi.

Icicles no 2 helmet tuntuvat hyviltä, ja voit joko leikkiä niillä tai antaa niiden olla sisälläsi, jos käytät niitä koiratyylillä. Joko kumppanisi kanssa tai yksin.

Icicles no 2 kanssa on oltava hieman varovainen, koska sillä ei ole pysäytystoimintoa ja se voi siksi liukua peräaukkoon. Siksi suosittelemme erityisesti Icicles no 2 jo hieman kokeneille tai kokeneille.

 

Etuja:

• Valmistettu karkaistusta lasista

• Voidaan jäähdyttää tai lämmittää

• Helppo leikkiä

• Vedenpitävä (tietysti)

>> Icicles no 2 voit ostaa täältä <<

 

# 9: Picobong SURFER - anustappi värähtelyllä

Picobong SURFERilla olisi ehdottomasti ollut parempi sijoitus, jos hintaa ei oli vertailtu. Kaikki koehenkilöt ovat arvioineet Picobong SURFERia erittäin hyvin muotoilun, koon ja kyvyn perusteella antaa anaaliorgasmi. Siksi se on erittäin suositeltu tuote kaikille, jotka haluavat käyttää vähän ylimääräistä laatutuotteeseen.

Remoji: Picobong SURFER – AnaalivibraattoriTämän anustapin on tuottanut tunnettu ruotsalainen yritys LELO, ja se on valmistettu erittäin hyvästä lääketieteellisestä silikonista. Silikoni tuntuu silkkisen pehmeältä, kun se asetetaan paikoilleen, mikä tekee tuotteesta helpon käyttää kaikille. Muotoilu on mukautettu kehomme anatomiaan ja pieneen yksityiskohtaan, jossa päätykappaleessa on reikä, on helppo leikkiä anustapin kanssa ja ottaa se pois käytön jälkeen.

Picobong SURFERia voidaan käyttää sekä tärinällä että ilman sitä. Jos haluat tärinää, lataa sovellus vain puhelimeesi ja noudata näytön ohjeita. On erittäin helppoa ja hauskaa leikkiä - joko yksin tai kumppanisi kanssa.

Olemme Belugissä myyneet uskomattoman määrän Picobong SURFERia ja voimme taata laadun. Kirjoittamishetkellä meillä ei ole koskaan ollut valituksia ja tiedämme, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Siksi se saa lämpimät suositukset.

Etuja:

• Uskomattoman mukava materiaali

• Hyvä eturauhaselle

• Vibraattorilla

• Laatutuote

>> Picobong Surferin voit ostaa täältä <<

# 8: Fun Factory – Bootie Medium – Keskikokoinen Anustappi

Fun Factory Bootie oli yksi tuotteista, jolla melkein kaikki osallistujat osallistuivat testiin. Tämä on tavanomainen korkealaatuinen anustappi suurelta saksalaiselta seksileluyhtiöltä Fun Factoryltä. Fun Factory on yksi Euroopan suurimmista seksileluyrityksistä, ja niille on ominaista korkea laatu kohtuulliseen hintaan.

Fun Factory – Bootie Medium – Keskikokoinen AnustappiFun Factory Bootie Medium anustappi ei ole poikkeus. Tuote on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista ja sitä on saatavana kooltaan pieninä (7,6 cm), keskikokoisina (9,3 cm) ja suurina (11,1 cm). Sitä voivat käyttää sekä naiset että miehet, ja tuotteen yläosassa olevan pienen kaaren on tarkoitus osua eturauhakseen tai klitoriksen sisäpuolelle. Kaari hieroo erogeenisiä vyöhykkeitasi joko täydennyksenä itsetyydytykseen / rakasteluun tai itsenäiseen anaaliorgasmiin.

Fun Factory - Bootie on tarkoitettu kaikille ja se on oikeastaan vain koko, josta sinun on päätettävä. Belugissa pidämme tätä anustappia vakiolaatuisena tuotteena, johon olet todella tyytyväinen.

 

 

 

 

Etuja:

• Hyvä aloittelijoille ja helppo harjoitella

• Lääketieteellinen silikoni

• Hyvä eturauhaselle ja klitorikselle

• Saatavana 3 kokoa

• Edullinen

>> Fun Factory Bootien voit ostaa täältä <<

# 7: Rocks-Off - Petite Sensations - Plug

Rocks Off Petite Sensations ja saat hienon tuotteen edulliseen hintaan. Koehenkilöt sanovat, että tämä anustappi on ensisijaisesti tarkoitettu aloittelijoille ja on helppo käyttää. Saat anustapin lääketieteellisellä silikoniilla jossa on tärinää noin DKK 100. Erityisesti materiaalilla ja hinnalla / laadulla Rocks Off Petite Sensations saa erittäin korkean arvosanan - itse asiassa Rocks Off Petite Sensations saa korkeimman hinta/laatu -suhteen.

rocks of petit sensation plugRocks Off Petite Sensations on englantilaisen yrityksen Rocks Off:n tuottama, joka tunnetaan juuri korkealaatuisten tuotteiden valmistuksesta edulliseen hintaan.

Tuotteen halkaisija on vain 2,7 cm, ja siksi se on mahdollista käsitellä ilman ongelmia. Siksi se on todella vahva tuote ihmisille, jotka eivät ole ennen kokeilleet anustappia. Se, että Rocks Off Petite Sensations sisältää myös tärinän, on vain ylimääräinen plus - jota voit käyttää, kun olet perehtynyt tuotteeseen paremmin. Belugissä se on yksi myydyimmistä anustapeistamme - tietysti hinnasta johtuen. Se on itsestään selvä tuote, josta on hyvä aloittaa anaaliseksileluissa, jotta voit arvioida, onko se jotain sinulle ja / tai kumppanillesi sopivaa.

 

 

 

Etuja:

• Täydellinen aloittelijoille ja helppo harjoitella

• Värähtelyllä

• Vedenkestävä

• Erittäin edullinen ja hyvä laatu

>> Rocks Off Petite Sensations voit ostaa täältä <<

# 6: Ouch! – Puhallettava Silicone Plug

Tätä Ouchin tuotetta testasivat kokeneemmat testihenkilöt anaaliseksileluissa. Ja se sai paljon kiitosta matkan varrella. Koehenkilöt (sekä naiset että miehet), jotka haluavat tulla "täytetyiksi", vannovat melkein tämän tyyppisiin anustappeihin.

Ouch! – Puhallettava Silicone Plug Ouch puhallettava silicone plug

Ouch! Puhallettava Silicone Plug on anustappi, joka voidaan paisuttaa paikoilleen asettamisen jälkeen. Sinulle sopivaan kokoon saakka. Koehenkilöt sanovat, että anustappi on helppo työntää ja sitten täyttää niin, että se sopii täydellisesti peräaukkoon. Kun anustappi sopii täydellisesti, kun värinä käynnistetään voit sitten nauttia siitä täydellisesti.

Materiaalivalikoima Ouch!:ssa on erittäin pehmeä ja hyvä, ja juuri se toiminta, että pystyt täyttämään anustapin, antaa Ouch!:lle mukavan 6. sija.

 

Etuja:

• Voidaan täyttää

• Mukava silikoni

• Kaukosäädin

>> Ouch! – Puhallettava Silicone Plugin voit ostaa täältä <<

# 5: Fifty Shades of Gray - Värisevä anustappi - Delicious Fullness

Fifty Shades of Grey -sarja on aivan uskomaton, ja se on aina arvioitu hyvin testeissämme. Tämä anustappi ei ole poikkeus!

Tämä on vakio anustappi, jota kuka tahansa voi käyttää. Sekä aloittelijat, enemmän harjoitelleet sekä kokeneemmat. Se on yksi tuotteista, joita kutsumme "pakko olla" -tuotteiksi, jos haluat stimuloitua anaaliseksiä.

delicious fulnessVärisevässä anustappissa on 9,5 cm osa, joka voidaan työntää peräaukkoon. Sitten on "pysäytysosa", jotta tuote ei liu'u kokonaan sisään. Se tarjoaa käyttäjälle turvallisuuden, ja sen vuoksi kuka tahansa voi käyttää sitä ilman mitään ongelmia. Tuo 9,5 cm osa on valmistettu hyvästä silikonista, kun taas itse värinäosa on valmistettu ABS-muovista. Valittavana on 3 nopeutta ja 7 värähtelykuviota, joten löydät täsmälleen haluamasi värinän. Tai kokeile vähän eri nopeuksilla ja värähtelyillä leikin aikana.

Testihenkilöt sanovat, että tätä tuotetta voivat todella käyttää kaikki ja antaa aina todella hyvän kokemuksen. Muista ostaa paristot tuotteelle, koska niitä ei sisälly toimitukseen - mielellään ostaa hieman ylimääräistä, koska voit helposti tulla riippuvaiseksi tästä anustapista Fifty Shades of Greyltä.

 

Etuja:

• Hyvä laatu edulliseen hintaan

• Kuka tahansa voi käyttää sitä

• 3 nopeutta - 7 värähtelykuviota

• Vedenkestävä

>> Fifty Shades of Gray Delicous Fullness voit ostaa täältä <<

# 4: Icicles No. 49 – Käsinpuhallettu Lasidildo

Todella hienolla 4. sijalla löytyy Icicles No. 49 – Käsinpuhallettu Lasidildo. Vaikka valmistaja Pipedream on kuvaillut tuotteen dildoksi, se on varmasti anustappi. Tietysti voit leikkiä sen kanssa ja stimuloida peräaukkoa, mutta tätä anustappia käytetään useimmiten anustappina, joka asetetaan paikalleen ja kiinnitetään sitten sitä käyttävän hyödyksi.

Anustappi # 8 Icicles No. 49 – Käsinpuhallettu LasidildoLasista tehdyt anustapit ovat yhä suositumpia. Tämä johtuu tietenkin siitä, että ne voidaan sekä lämmittää, että jäähdyttää ennen käyttöä, mutta myös siitä syystä, että ne ovat erittäin hyviä ja helppo viedä sisään ja ulos. Useat koehenkilöt mainitsevat, että he käyttävät aina vähän voiteluainetta lasista tehdyissä seksileluissa. Tämä anustappi erottuu erityisesti siitä, että se on osa erilaisia leikkejä, koska se on varustettu hännällä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi esileikkiin, jossa käyttäjä vain käyttää sitä ja osoittaa siten olevansa innoissaan. Se voidaan sisällyttää myös roolipeleihin tai aivan tavalliseksi anustapiksi seksin aikana. Icicles no 49 eroaa erityisesti hännästään. Häntää voidaan tietysti käyttää lempeässä SM:ssä joko stimuloimalla kevyillä iskuilla tai sitomisleikeissä. Mahdollisuuksia on hyvin monia tällä käsin puhalletulla anustapilla.

 

Etuja:

• Käsinpuhallettu lasi

• Voidaan lämmittää ja jäähdyttää

• Erinomainen SM-leikkeihin

• Vedenkestävä

>> Icicles No. 49 – Käsinpuhallettu Lasidildon voit ostaa täältä <<

# 3: Anal Fantasy Collection 5-Function Eturauhasstimulaattori

Kivaan 3. sijaan löydämme Anal Fantasy -sarjan Anal Fantasy Collection 5-Function Eturauhasstimulaattorin. Anal Fantasy on erikoistunut anaaliseksilelujen kehittämiseen naisille ja miehille! Tämä tuote on kehitetty erityisesti miehille, koska se antaa upeita eturauhasen orgasmeja. Siksi myös pääasiassa miehet kokeilivat tätä tuotetta.

Butt plug # 9 Anal fantasy 5-function eturauhasstimulaattoriTuote on valmistettu ABS-muovista ja mukavasta silikonista. Tämä tekee tästä anustapista erittäin jäykän ja herkän - jotain, jota koehenkilöt korostivat paljon. Koko on myös täydellinen ja kaarevuus sopii erinomaisesti eturauhasen stimulointiin.

Anal Fantasy on, kuten totesin, erikoistunut anaalituotteisiin sekä miehille että naisille. Siksi myös monet testiosallistujista kokeilivat Anal Fantasyn tuotteita. Monien tuotteiden arvioitiin olevan hyviä, mutta miespuoliset koehenkilöt korostivat erityisesti tätä anustappia. Onnittelemme Belugissä Anal Fantasy Collection 5-function eturauhastimulaattoria kauniilla 3. sijalla.

 

Etuja:

• Erityisesti kehitetty eturauhasen stimulaatioon

• Säädä kovasti stimuloidaksesi oikeassa paikassa

• Vedenkestävä

>> Anal Fantasy Collection 5 -toiminnon voi ostaa täältä <<

# 2: Rocks Off Ibex Kit

Rocks Off Ibex Kit olisi voinut helposti voittaa tässä testissä. Se arvioitiin todella korkealle kaikilla parametreilla - koska se palvelee naisia, miehiä ja pareja! Koehenkilöt sanovat, että tämän sarjan anustappi on tehty mukavimmasta lääketieteellisestä silikonista ja nystyräinen pinta tarjoaa fantastisen nautinnon.

Anustappi # 10 Rocks Off Ibex KitSen esteettinen ilme on melkein taideteos, jota nähdään harvoin takapuolen sisällä. Anustapin mukana tulee mukava penisrengas, joka on myös valmistettu lääketieteellisestä silikonista.

Rocks Off Ibex Kit on epäilemättä loistava sarja ja anustappi on ainutlaatuisen mukava. Lisäksi hinta on varmasti edullinen, ja siksi Rocks Off Ibex Kit saa myös todella upeita arvosteluja. 5-tähden pakko saada -tuote.

 

Etuja:

• Esteettisesti täysin vertaansa vailla

• Voivat käyttää sekä miehet että naiset

• Korkealaatuinen

• Vedenkestävä

• Palkinnon voittaja

>> Rocks Off Ibex -sarjan voit ostaa täältä <<

 

⭐⭐⭐⭐⭐ VOITTAJA: PARAS ANUSTAPPI ⭐⭐⭐⭐⭐

# 1: Metal Worx Luv Plug

Sitten tulemme voittajaan isossa testissä, joka tehdään anustapeista: Metal Worx Luv Plug!

Metal Worx Luv Plug on kiillotetusta teräksestä valmistettu anustappi, joka on 8,2 cm pitkä ja 2,9 cm halkaisijaltaan. Täydellinen koko aloittelijoille ja kokeneille. Jotkut sanat, jotka koehenkilöt asettivat tähän pakarapistokkeeseen, olivat "päättäväisesti kaunis", "mukava paino", "täydellisen kokoinen ja muotoinen", "jäähdytin sen ja nautin loistavasta anaaliorgasmista" ja ei vähäisimpänä, että se on " Täydellinen ".

Metal worx Luv PlugBelugilla olemme todella ylpeitä siitä, että meillä on tämä tuote varastossa asiakkaillemme, ja siitä voi nauttia kaikki. Se on täysin ilman hienouksia, mutta yksinkertaisesti niin mukava sinänsä. Kiillotettu pinta ja pieni kaarevuus sopivat täydellisesti, se liukuu helposti sisään ja anustapilla on helppo leikkiä sen pienen renkaan takia.

Metal Worx Luv Plug on erittäin mukavassa säilytyslaatikossa, joten kukaan ei näe pikku salaisuuttasi. Ja laatikko suojaa pölyltä, bakteereilta jne.

Ehdottoman pakollinen jokaiselle, joka nauttii anaalileikeistä tai joka haluaa kokeilla anustappia.

 

Etuja:

• Kiillotettu teräs

• Voidaan lämmittää ja jäähdyttää

• Täydellinen leikkimiseen

>> Metal Worx Luv Plug voit ostaa täältä <<

 

Hyviä neuvoja anustappien kanssa leikkimiseen

Belugissa suosittelemme, että käytät suihkua, jotta sinulla on peräaukko puhdas ennen anaalileikkejä. Monille voi olla hieman rajallista leikkiä anaalilla ilman, että peräaukko on huuhdeltu ensin. Kun käytät suihkua, huuhtele vedellä peräaukkoa - tee se 3–5 kertaa, jotta olet täysin puhdas.

Lisäksi suosittelemme, että käytät hyvää anaalivoidetta ennen anustapin asettamista. Levitä vähän voidetta anustapillesi ennen asettamista - sitten se liukuu oikein sisään.

Voimme myös suositella rentouttamisvoiteen käyttöä, joka vähentää peräaukon herkkyyttä ennen anustapin laittamista. Rentoutusvoide sisältää vähän puudutusainetta ja on erityisen hyvä aloittelijoille.

Todella hauskaa ja fantastista stimulaatiota, jonka sinä / minä saadaan anustapilla leikkimisellä.

 

Voit lukea tämän artikkelin tanskaksi, ruotsiksi, norjaksi ja suomeksi täältä:

Tanskaksi: Guide: De 10 bedste butt plugs Testvinder (2020)

Ruotsiksi: GUIDE: DE 10 BÄSTA BUTTPLUGS - TESTVINNARE (2020)

Norjaksi: GUIDE: DE 10 BESTE BUTTPLUGGENE, TESTVINNER (2020)

Suomi: Opas: Kymmenen parasta anustappia testin voittajat (2020)


Kirjoittanut:
Toimittajat

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi