Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9416&groupid=GROUP187
Kauko-ohjattavat seksilelut
Hinta
Merkki

Kauko-ohjattavat seksilelut

Näillä leluilla voit leikkiä monilla eri tavoin. Ensinnäkin, voit leikkiä yksin tai kumppanin kanssa. Osaa leluista voidaan ohjata etäisesti sovelluksen avulla, joten kumppanisi ja sinä voitte kiihottaa toisianne, vaikka olisitte 1000 kilometrin päässä toisistanne.

Kauko-ohjattavat seksilelut kaikille

Kyllä vain - jokainen voi saada suurta nautintoa näistä seksileluista, mutta erityisesti parit. Niillä sinä voit tai kumppanisi voi kiihottaa sinua olisittepa missä tahansa. Jos käyt ostoksilla, syömässä, ystävien luona kylässä tai tekemässä vaikka mitä, niin ovat kauko-ohjattavat seksilelut erinomaisia stimulaatioon. Kuvittele, että istutte ravintolassa ja sinulla on emättimessäsi kiihotinkuula. Istutte ja syötte ja yhtäkkiä huomaat, että kumppanisi laittaa lelun päälle ja aloittaa stimuloimaan sinua hitaasti ja rauhallisesti. Kumppanisi säätää hieman lelun värähtelyvoimakkuutta tai vaihtaa värinämallia toiseen. Istutte ja puhutte selkeästi tai ainakin yrität puhua selkeästi. Nyt olet oikein kunnolla kiihottunut ja haluat aina vain enemmän. Sitten kumppanisi sammuttaa stimulaation. Tämä on erittäin jännittävää ja kiihottavaa.

Jokainen voi käyttää kauko-ohjattavia leluja riippumatta sukupuolesta ja iästä. Lisäksi tälläinen lelu on täysin hiljainen, joten sinun ei tarvitse pelätä, että naapurusto kuulee kun käytät lelua.

Kauko-ohjattavat seksilelut roolileikkeihin

Kyllä - nämä lelut ovat ihanteellisia roolileikeille. Käytä niitä esimerkiksi dominanssileikkiin, jossa joko sinä dominoit kumppaniasi tai kumppanisi dominoi sinua samalla kun dominoivalla osapuolella on kauko-ohjain ja alistuvalla osapuolella lelu. Kauko-ohjattava lelu antaa juuri sen ihanan vallan päättää, milloin sinua tai kumppaniasi stimuloidaan.

Kauko-ohjattavien lelujen variaatioita

On olemassa erilaisia kauko-ohjattavia seksileluja. Niin kiihotinkuulat kuin dildot ja masturbaattorit ovat kaikki hyvin tunnettuja. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri se kauko-ohjattava lelu, jotka sopii juuri sinulle tai teille.